Registreer je nu voor Offshore Energy 2018

Vanaf vandaag kun je je registeren voor Offshore Energy Exhibition & Conference 2018. Europa’s toonaangevende beurs en conferentie gericht op de gehele offshore energiesector. Het evenement vindt plaats op (22), 23 & 24 oktober in Amsterdam RAI en verwacht ruim 12,000 offshore professionals en meer dan 600 exposanten.

De kracht van Offshore Energy 2018 is het verbinden van alle industrieën, van olie- en gasexploratie en productie tot het duurzaam verwekken van energie door middel van offshore wind en marine energie. Zo zei Sonja Chirico Indrebo, VP Strategy & Innovation New Energy Solutions bij Equinor tijdens het event vorig jaar: “Dit is een uitstekende beurs waar je de mogelijkheid krijgt om verder te kijken dan je eigen industrie en je tegelijkertijd kunt leren van andere best practices. Enerzijds wordt er gekeken naar duurzame energieopwekking en anderzijds hoe wij olie en gas koolstofarm kunnen maken.”

Explore. Inspire. Transform.
De beursvloer biedt 22,500 m² ruimte aan toonaangevende bedrijven, handelsmissies en paviljoens. Het conferentieprogramma omvat een groot aantal experts uit de offshore energiesector en beslaat drie dagen, bestaande uit keynotes, thematische sessies, masterclasses, side events en natuurlijk Community Square met als thema: ‘Explore. Inspire. Transform.’

Dit thema zal niet alleen het gespreksonderwerp op de beursvloer zijn, maar biedt ook houvast voor het conferentieprogramma. Femke Perlot-Hoogeveen, conference manager OEEC: “Met het advies van onze gedeeltelijk vernieuwde Conference Advisory Board, met gedegen offshore kennis, zijn we al hard op weg met het realiseren van een enerverend conferentieprogramma. Offshore Energy 2018 zal zich in het programma richten op gas, olie, offshore wind en marine energy, de keynotes. Daarop voortbordurend gaan de thematische sessies dieper in op specifieke onderwerpen, zoals de levenscyclus van olie en gasvelden en diverse duurzame energieprojecten. Deze sessies richten zich op technische content en/of kennisdeling. Een breed scala waar voor elke offshore energie professional zeker iets bij zit.”

Offshore Energy Opening Gala Dinner & Awards Show 
Op 22 oktober gaat het Offshore Energy Opening Gala Dinner & Awards Show opnieuw plaatsvinden in het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. Tijdens het diner worden er drie industrie awards uitgereikt: Best Innovation in Offshore Energy, Offshore Energy Public Outreach Award en Offshore Energy Young Engineer Award.

Offshore Energy 2018
Een bijzondere mix van investeerders, sales, engineers en andere sleutelfiguren uit de industrie krijgen op OEEC de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten, te netwerken en om kennis te delen. Het is deze mix tussen vraag en aanbod wat een unieke combinatie van exposanten en bezoekers jaarlijks naar Offshore Energy trekt.

Informatie en aanmelden
Informatie over Offshore Energy Exhibition & conference vind je op www.offshore-energy.biz. Je kunt je daar ook aanmelden en het volledige conferentieprogramma inzien even als alle andere facetten.