Navingo Career

Jouw vernieuwde platform voor vacatures en nieuws uit de sector.

Schrijf in voor de Maritime Innovation Award 2015

Nederlandse bedrijven met een innovatief product, proces of dienst voor de maritieme industrie kunnen zich weer aanmelden om kans te maken op de Maritime Innovation Award. De prestigieuze prijs genereert (inter)nationale bekendheid voor de winnende innovatie. Ook een nominatie staat garant voor publiciteit. De Maritime Innovation Award wordt jaarlijks uitgereikt op het Maritime Awards Gala.

Publiciteit
Een nominatie voor de Maritime Innovation Award levert direct publiciteit op in de aanloop naar de prijsuitreiking tijdens het Maritime Awards Gala 2015. Daarnaast is er ruime aandacht voor uw innovatie tijdens het Maritime Awards Gala. De winnaar mag bovendien het bijbehorende logo voeren en profiteert een jaar lang van een aanzienlijke hoeveelheid publiciteit, zowel nationaal als internationaal.

Criteria
De jury hanteert een breed innovatiebegrip. Niet alleen product- en dienstinnovaties komen in aanmerking, maar ook de steeds belangrijker wordende bedrijfsprocesinnovaties. Minimumvereiste voor elke inzending is dat er een aantoonbare Nederlandse toegevoegde waarde wordt gegenereerd.

De winnende inzending moet in de praktijk toegepast zijn, minimaal eenmaal verkocht zijn aan een relevante marktpartij en moet aan de volgende criteria voldoen:
– brede toepasbaarheid binnen de maritieme sector
– goede verkoopbaarheid
– voldoende exportpotentieel

De jury, bestaande uit deskundigen uit de scheepvaart, scheepsbouw, maritieme dienstverlening, offshore en maritieme research, beoordeelt de binnengekomen voorstellen en stelt begin september een shortlist van nominaties op.

Aanmelden
Ieder Nederlands bedrijf, dat recentelijk een nieuw product, dienst of proces voor de maritieme industrie heeft geleverd, kan zich aanmelden door het formulier in te vullen. Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk vrijdag 15 mei 2015.

Wie gingen u voor?
Eerdere winnaars van de Maritime Innovation Award zijn: Dynamic Marine Systems Holland, Kranendonk Production Systems BV, Huisman, IHC Merwede, Ampelmann Operations BV, Datema Delfzijl, Machine- & Lierenfabriek C. Kraaijeveld BV, Van der Velden Marine Systems, HGG Profiling Equipment BV, Orlaco Maritime CCTV BV, Imtech Marine, Novatug BV, Holvrieka – Nirota BV en Rubber Design BV.

Meer… NMT