Seminarprogramma Offshore Energy 2008 bekend

Het programma van het seminar ‘Product Innovation and Development’, dat tijdens Offshore Energy 2008 op 27 november op de Oude Rijkswerf Willemsoord te Den Helder plaatsvindt, is bekend.

Kieran Pieters, CEO van The Bluestream Group, zal praten over het schip Toisa Paladin. Nick Wessels (Ulstein Sea of Solutions B.V.) en Willem van der Kooi (SPARCS Products B.V.) geven een lezing over het nieuwe F2F concept voor offshore windenergie.
Lucas Zaat van Damen geeft een algemeen overzicht van de offshore activiteiten van Damen tot nu toe en Engineering Manager en Sr. Naval Architect Remmelt J. Heemskerk van Helix Energy Solutions B.V. houdt een presentatie over DPPLV Caesar.
Harald van der Mijle Meijer en Rene Peters (beide TNO Science and Industry) spreken respectievelijk over het probleem van corrosie bij offshore windenergie en de technologische uitdagingen en mogelijkheden van offshore LNG.
Het seminarprogramma wordt afgesloten door wethouder Cor J.M. Hienkens van de Gemeente Den Helder. Hij zal uitleggen wat de gemeente doet om de bedrijfslocaties voor offshore energie bedrijven te vergroten en op welke manier de gemeente bezig is met de innovatie en ontwikkeling van Den Helder.

Voor uitgebreide informatie over het seminar kijk op www.offshore-energy2008.nl.

Bron: Navingo BV, 03-11-2008;