Shipyard de Hoop branchewinnaar bij De Succesfactor

De onderneming Shipyard de Hoop is door de Nominatiecommissie van de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar in de Scheepsbouwbranche. Shipyard de Hoop is een Nederlandse topspeler met een uitstekende reputatie in de (inter-)nationale maritieme wereld; het snelgroeiende bedrijf onderscheidt zich met een praktische aanpak, korte doorlooptijd, pure exper­tise en innovaties in de zeer concurerende markt. Met de opdracht voor de productie van 10 Platform Supply Vessels aan Abu Dhabi National Oil Company heeft de onderneming recent zowel binnen- als buitenlandse wederom con­currenten afgetroefd. Door het onderscheidend vermogen en innovatie nomineert De Nominatiecommissie Shipyard de Hoop voor de Nationale Business Succes Award 2014.

Met een historie van 125 jaar in het kielzog en de opstomende koers – inclusief de erken­ning van snelst groeiende Nederlandse onderneming in de competitieve maritieme markt – verdient Shipyard De Hoop uitsluitend complimenten. Zij doet haar kernwaarden – daadkracht en innovatie – en haar historie eer aan. De onderneming richt zich op het ontwerpen en bouwen van speciale en specialistische schepen, voor zowel de binnenvaart als op zee. De kracht van de werf ligt in het vermogen om zeer efficiënte schepen te ontwerpen die uitermate geschikt zijn voor de taak en het gebied waarvoor ze worden ontwikkeld. Zonder onnodige toevoegin­gen.

Expertise
Shipyard De Hoop onderscheidt zich door een combinatie van de kernwaarden, kerncompetenties, ervaring en het nuchtere verdien- en marketing model. Deze zijn volledig in de organisatie doorgevoerd. Dankzij de engineerafdeling met een enorme databank, de uitzonderlijke ervaring in het ontwerp en de bouw van tal van scheepsoorten, kan de onderneming zich beroepen op een unieke kennis en (brede) expertise. Daarnaast is zij specialist in een beheerste, maar doortastende realisatie van het ontwerp- en bouwproces. Met 220 vaste medewerkers, ruim 300 specialisten als vaste oproepkrachten en twee werven, kan Shipyard De Hoop een zeer korte doorlooptijd verzekeren in vergelijking met andere marktpartijen.

Over de Nationale Business Succes Award
De Nationale Business Succes Award nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Elk jaar worden Succes Awards toegekend aan genomineerde ondernemingen, die volgens de onafhankelijke vakjury excellente resultaten hebben bereikt en daarmee een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, toegankelijk voor alle kerngezonde ondernemingen.

De missie van de Nationale Business Succes Award is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, als ook het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via een open ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award, (2014) inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks te volgen op RTL 7, zondag 12:55 uur tot einde 2014. De conceptgerechtigde van de Nationale TV Succes Award is TV Media Partners.

Meer… Shipyard de Hoop

Related news

List of related news articles