SluisPop: muziekshow tijdens Nationale Sleepbootdagen

  • binnenland

NationaleSleepbootdagen

De beste Abba tributeband van Europa én lokale popglorie uit de jaren 60 vormen de bestanddelen van SluisPop, hét muziekprogramma op de openingsdag van de Nationale Sleepbootdagen Zwartsluis. Op Hemelvaartsdag zorgen ABBACZ en The Firestones bijna drie uur lang voor een wervelende terugkeer van muziek uit de zeventiger en zestiger jaren. Iedereen kan gratis en voor niets getuige zijn van het optreden op het Kolksluispodium.

Nationale Sleepbootdagen Zwartsluis
Nationale Sleepbootdagen Zwartsluis is een tweejaarlijks evenement tijdens het Hemelvaartweekend. In 2014 staat het van 29 t/m 31 mei voor de 12e keer op de evenementenkalender. Tijdens het grootste sleepbootspektakel van Nederland presenteren zich 180 sleepboten en opduwers aan de kaden van het sfeervolle dorp aan het Zwarte Water. Meegesleept worden met SluisPop én genieten van het grootste sleepbootspektakel van Nederland? Kijk op www.sleepbootdagen.com voor het complete programma.

IJsseldelta – Nederland in het klein
Zwartsluis ligt in de toeristische regio IJsseldelta, ook wel ‘Nederland in het klein’ genoemd omdat het alles te bieden heeft voor een totaalervaring op het gebied van water-, land- en stadsleven. Ontdek de Hanzesteden Kampen, Zwolle en Hasselt met bruisende evenementen en schatten aan cultuurhistorie. Geniet van onze eeuwenoude rivieren, watersportparadijs Zwartsluis , tapijtstad Genemuiden en de prachtige natuur van Nationaal Landschap IJsseldelta. Kom alvast in de stemming en kijk op www.ontdekdeijsseldelta.nl.

 

 

Related news

List of related news articles