Stork helpt Chinese oliebedrijf productiemiddelen beter te beheersen

  • binnenland

Stork

 

Als aanbieder van asset integrity services voor de olie- en gasindustrie heeft Stork een intensief trainingsprogramma op asset integrity management afgerond voor de Chinese National Offshore Oil Corporation (CNOOC).

Vijfentwintig managers en ingenieurs van CNOOC waren tien dagen te gast op het hoofdkantoor van Stork voor een cursus gericht op een optimaal beheer van middelen die gebruikt worden in de offshore olie- en gaswinning. CNOOC is de grootste aardolie- en gasproducent in China en wereldwijd een van de grootste onafhankelijke producenten. Met behulp van Stork’s consultancy tak wil CNOOC haar capaciteiten op asset integrity management verbeteren.

Als gecertificeerd trainingsinstituut, erkend door het internationale Institute of Asset Management, behandelde Stork de inhoudelijke aspecten van asset integrity management. Praktisch inzicht kwam tot stand door bezoeken aan diverse Nederlandse olie- en gaswinningslocaties.

“CNOOC heeft het voortouw genomen haar kennis over asset integrity management verder te ontwikkelen. De eerste stappen hadden we al gemaakt. Door de samenwerking via deze training hebben we geleerd hoe we het beheer van onze assets op een brede, systematische wijze kunnen toepassen. Zowel theoretisch als in de praktijk. Ik verwacht dat deze training ons helpt om asset integrity management beter toe te passen, zelfs naar een hoger niveau te brengen”, reageerde Wang Jian Feng, asset integrity manager en delegatieleider van CNOOC, na afloop van de training die mede tot stand kwam met partner Nucean.

Meer… Stork 

Related news

List of related news articles