Stork Technical Services genomineerd voor SMA Award

Stork Technical Services is dit jaar genomineerd voor De Piet Heyn SMA Award. Deze award wordt toegekend aan een Nederlandse onderneming die met durf en visie zich onderscheidt in de markt.

Stork heeft zich dit jaar in deze economisch uitdagende markt onderscheiden door de gedurfde manier waarop zij haar sales organisatie, in het kader van het nieuwe Stork business model, opnieuw heeft vorm gegeven. Een salesorganisatie die hiermee niet alleen regionaal maar ook globaal verantwoordelijk is voor de strategische benadering van de markt. Hiermee beantwoordt Stork Technical Services aan de klantvraag: One single point of contact. Marc Dassen, Vice President Sales & Marketing Stork Technical Services: “Deze transformatie in Business Lines en Product Lines geeft niet alleen voordeel voor Stork maar ook voor onze klanten; het fundament van ons bedrijf is immers technische kennis en vakmanschap. We begrijpen de bedrijfskritische problemen en we weten hoe ze op te lossen.”

De Piet Heyn SMA Award wordt toegekend aan een onderneming die in de traditie van zeevaarder en Luitenant-Admiraal Piet Heyn (1577-1629) een zeer sterk en ambitieus commercieel beleid heeft gevoerd en daarmee bijzondere resultaten heeft geboekt. De Jury, bestaande uit de CEO’s van Cap Gemini, Unit4 en Purplefield investments, de Bestuursvoorzitter van Berenschot en de Commercieel Directeur van Delta Lloyd Groep heeft de volgend criteria gebruikt:

 De onderneming heeft zich dit jaar zichtbaar en positief onderscheiden in de markt;
 de onderneming is sterker gegroeid dan de concurrentie;
 de onderneming heeft een bewezen sterk commercieel leiderschap

De Piet Heyn SMA award zal op donderdag 20 oktober tijdens een exclusieve bijeenkomst worden uitgereikt door oud Minister-President Jan Peter Balkenende.

Over Stork Technical Services
Stork Technical Services, een volledige dochteronderneming van Stork B.V., is een wereldwijde leverancier van kennisgebaseerde Asset Integrity Management-diensten voor de olie & gas-, poweren chemische sector. Van concept tot en met uitvoering streeft Stork Technical Services ernaar om haar klanten te helpen risico’s te verminderen, veiligheid te garanderen en de milieuprestaties te verbeteren. Met 14.500 medewerkers wereldwijd bieden we innovatieve oplossingen en integreren we denken en doen op het gebied van asset integrity, consultancy, onderhoudsconcepten, reparatie, renovatie, nieuwbouw, verhuizingen, diensten en andere gerelateerde, complexe projecten.

Meer… Stork Technical Services