Team Scheepsbouwkunde Rotterdam vaart de Race of the Classics

  • binnenland

De enige echte Rees voor studenten komt er aan. Op 30 maart zal een vloot van 22 klassieke tall-ships de Maas afvaren naar het ruime sop. Een week lang zullen 500 studenten van verschillende Nederlandse hogescholen en universiteiten met elkaar de strijd aangaan om de 27e editie van de Race of the Classics te winnen.

Ook dit jaar is Team Scheepsbouwkunde er weer bij. Voor de 9e keer nemen we deel aan dit mooie zeilevenement. Met een team van 30 deelnemers (25 heren en maar liefst 5 dames) gaan we dit jaar weer een poging wagen om als snelste Engeland te bereiken. Om de Rees te winnen, hebben we een capabel schip nodig. Voor iedere deelnemer van Team Scheepsbouwkunde is het een droom om mee te gaan op de Abel Tasman. Komende editie zijn we weer ingedeeld op de Abel Tasman en dat maakt het plaatje voor de deelnemers compleet. Een schip is natuurlijk uiterst belangrijk, maar om deelname mogelijk te maken zijn de sponsoren misschien nog wel belangrijker. Daarom willen we alle bedrijven bedanken die ons komend jaar sponsoren. Wil je weten wie ons sponsort, kijk op www.teamrotterdam.nl.

Op 29 maart is het Open Dag in de Veerhaven te Rotterdam. Kom gezellig langs, neem een kijkje op een van de schepen of vaar zelfs een stukje mee de Rotterdamse Haven in! Namens Team Scheepsbouwkunde, tot dan!

Gerelateerd nieuws

Lijst van gerelateerde nieuwsberichten