Tear-Aid, het reparatiemiddel voor de watersport

Tear-Aid is een uniek transparant reparatiemiddel waarmee u scheuren en gaten in praktisch alle materialen eenvoudig dicht. Het is ongekend sterk en elastisch. Tear-Aid is geen tijdelijke oplossing. Het is een permanent reparatieproduct dat een vaste plek verdient in uw outdoor- én indooruitrusting.

Tear-Aid heeft diverse eigenschappen die het tot het ideale reparatiemiddel maken: het is extreem sterk, waterdicht, luchtdicht, zeer elastisch, het verkleurt niet, het droogt niet uit en is permanent.

Watersporters en professionals kunnen Tear-Aid gebruiken om onder andere rubberboten, kites, surfzeilen, dekzeilen, droogpakken en zeilen te repareren. Maar ook producten van aluminium, roestvrij staal, polyester en meer. Tear-Aid is verkrijgbaar in type A en type B. Beide typen hebben dezelfde unieke kwaliteiten maar zijn toepasbaar op verschillende materialen. Type A is toepasbaar op de meeste ondergronden behalve op PVC/vinyl hiervoor is type B. Tear-Aid is sinds januari 2009 verkrijgbaar bij de vakhandel. Een actuele en snel groeiende dealerlijst is te vinden op de website.

Bron: Tear-Aid, 17-09-2009;