Thema van de 40e Wereldhavendagen is ‘Werelds’

De 40e editie van de Wereldhavendagen die op 1,2 en 3 september 2017 plaats gaat vinden krijgt het thema ‘Werelds’. Wat ooit als ééndaags evenement Maritiem in 1978 is begonnen, is uitgegroeid tot Nederlands grootste jaarlijkse maritieme festival met honderdduizenden bezoekers verdeeld over 3 dagen. Omdat in 2017 de Wereldhavendagen 40 jaar bestaat wordt het groots gevierd met een werelds feest! 

Bezoekers van jong tot oud kunnen naast scheepsbezichtigingen, demonstraties op het water en presentaties van havenbedrijven, ook genieten van een uitgebreid cultureel programma. In 2016 trok het evenement zo’n 380.000 bezoekers. De Wereldhavendagen biedt ook vele mogelijkheden voor deelname van het bedrijfsleven, voor zakelijke ontvangsten, merkactivaties voor het grote publiek en sponsoring.

KPN is Connectivity-partner van de Wereldhavendagen 2017
De organisatie maakte ook bekend dat KPN als Connectivity-partner aan de Wereldhavendagen is verbonden. Tijdens de Wereldhavendagen zullen de bezoekers ook veel gemak en plezier ondervinden van KPN als Connectivity-partner. Zo worden er een aantal hotspots gecreëerd met gratis wifi. Ook komen er ‘reload en relax’ plekken, waar in een comfortabele setting de mobiele telefoon gratis opgeladen kan worden. Daarnaast wordt de aanwezigheid van de Wereldhavendagen op de sociale media met behulp van KPN geïntensiveerd.