Toename in efficiency bij Kornet leidt tot nieuw contract voor MirTac

Rederij Kornet heeft een contract getekend voor haar 4 nieuwe schepen met MirTac en Star Information Systems. Kornet en MirTac hebben Star IPS reeds succesvol geïmplementeerd op 9 schepen en op kantoor, inclusief maintenance, spares, purchasing, document management en safety management. Bewezen toename in efficiency, transparantie tussen kantoor en schepen en aanzienlijke kostenreductie zijn de bepalende factoren om het partnership met MirTac voor de nieuwe schepen te continueren.

Gertjan Kornet, Technical Manager, zegt: “met MirTac’s hulp hebben we ons vloot- en scheepsmanagement geoptimaliseerd. We voldoen aan ISM en andere regelgeving, nu en in de toekomst. We ondervinden minder uitval en minder kostbare reparaties. Daarnaast hebben we nu een duidelijk overzicht van alle openstaande onderhoudspunten, spare parts en certificaten. Dit leidt niet alleen tot transparantie maar ook tot enthousiaste medewerkers aan boord en op kantoor.”

MirTac is erg trots om de roll-out van Star IPS bij Kornet voort te zetten. “Kornet is een dynamische, innovatieve rederij. Kornet weet dat investeren in support systemen zorgt dat ze voorop blijft lopen bij de concurrentie. Kornets staf werkt gedreven om het hoogst mogelijke niveau van efficiency en daardoor kostenreductie te behalen”.

Bron: mirtac.nl, 23-09-2010;