TOS tekent crewing contract met Rederij EVT

  • binnenland

TOS (Transport & Offshore Services) en Rederij Eigen Veerdienst Terschelling (EVT) hebben een contract getekend voor het bemannen van veerboot De Spathoek. Erwin Rob, Managing Director van EVT B.V. en Marleen Stuurman, Executive Manager Operations van TOS ondertekenden medio maart het crewing contract voor nautische & technische officieren, alsmede de matrozen.

“Het afgelopen jaar hebben we nauw samengewerkt om tot dit resultaat te komen. Vanaf het begin heeft TOS haar meerwaarde getoond met een onderbouwd nautisch en juridisch advies voor de personeelsdiensten. Ik ben dan ook zeer blij met het crewing contract met EVT”, aldus Marleen Stuurman. Samen met Achouak Jouahri, Manager Division Maritime bezocht zij Terschelling en combineerde een bezoek aan De Spathoek en EVT met de opendag van Maritiem Instituut Willem Barentsz.

De ‘maiden trip’ van het nieuwe schip De Spathoek vond vrijdag 30 maart plaats. De Spathoek neemt de veerdienst tussen Harlingen en Terschelling over van het schip De Stortemelk. De Spathoek heeft een grotere capaciteit en kan ook voertuigen vervoeren.

Meer… TOS 

Gerelateerd nieuws

Lijst van gerelateerde nieuwsberichten