Tyvano Breva 1020 Classic op Boot Holland Leeuwarden 2010

Stella Nova / Tyvano Yachts presenteert op Boot Holland 2010 in het Friese Leeuwarden een zeer rijk uitgeruste Tyvano Breva.

De tentoongestelde Tyvano Breva 1020 is een Classic versie, zodat vanuit de salon een wijds uitzicht naar buiten ontstaat. Opvallend is de rompkleur, welke op verzoek van de klant is gespoten in de opvallende kleur Vivid Red. De boot is verder uitgerust met onder andere een essen interieur met schuifdeuren, elektrisch schuifdak met verduistering en hor, telescopische spudpaal, wasmachine, generator, airconditioning, afstandsbediening voor zowel motor, boeg- en hekschroef en besturing, geïsoleerde kuiptent, carbon loopplank etc.

De Tyvano Breva 1020 is geheel naar wens van de klant in te delen en aan te kleden, zodat wij voor een ieder zijn of haar droomschip kunnen bouwen. De vier openslaande salondeuren maken dat de kuip en salon een geheel worden. In combinatie met het grote schuifdak (110x110cm) maakt dat de leefruimte enorm aan boord van dit toch al brede (3.85m) motorjacht.

De Tyvano jachten worden gebouwd in Heeg, Friesland, waar uw wensen door vakmensen vertaald worden in uw nieuwe schip.

De Tyvano Breva 1020 Classic is te zien aan de motorjachtensteiger op stand nummer 3059.

Bron: Stella Nova/Tyvano Yachts, 06-01-2010;