Uw bedrijf in de Maritime Holland Business Guide

Maritime Holland Business Guide is het nieuwe visitekaartje van de Nederlandse maritieme cluster. De Business Guide 2016 verschijnt zowel in print als in een online editie, en wordt gedurende het hele jaar op paviljoens in binnen- en buitenland op beurzen en bijeenkomsten verspreid. De Business Guide 2016 wordt tijdens SMM Hamburg op 6-9 september gelanceerd.

 

In samenwerking met de brancheorganisaties NML en NMT
Binnen de maritieme industrie werken verschillende brancheorganisaties zoals Nederland Maritiem Land (NML) en Netherlands Maritime Technology (NMT) samen met Maritime Holland om de Business Guide vorm te geven. De promotionele gids gaat als verlengstuk dienen van het sterke ‘merk Nederland’. Jaap Proost, hoofdredacteur Maritime Holland: “Nederlandse maritieme bedrijven hebben internationaal de reputatie om kwaliteit te leveren. Wij vinden dat een dergelijk uithangbord ook een naslagwerk verdient als promotie voor de Nederlandse maritieme cluster.” Tevens ontvangen  ook alle abonnees van Maritime Holland de Business Guide.

Als bedrijf ook onderdeel worden van de Maritime Holland Business Guide 2016?
Neem contact op via Jeroen Beekenkamp: [email protected], 010 209 26 08 of Ruud Aantjes: [email protected] of 010 209 26 42

 

Related news

List of related news articles