VIDEO: “Hoe worden bedrijven millenial proof?”

“Hoe worden bedrijven millenial proof?” Dit was de vraag waar young professionals antwoord op konden geven op de Young Professional Hub tijdens de Offshore Energy Exhibition & Conference in oktober vorig jaar. Irene Bennett van Port of Rotterdam kwam als beste uit de bus met haar idee. Zij wint een training van Krauthammer voor haarzelf en een van de teams binnen de organisatie.

De kandidaten konden hun antwoorden en ideeën deponeren in de zogenaamde ‘Well of Fortune’, de digitale wensput op de Young Professional Hub. In de video legt Irene Bennet uit wat haar idee is en vertelt Dorinda Dekker van Krauthammer hoe zij dit gaan uitwerken en implementeren.

This embedded content is only visible after accepting cookies.

Young Professional Hub

Op de Young Professional Hub tijdens Offshore Energy in oktober vorig jaar is veel aandacht besteed aan de rol van young professionals in de maritieme, offshore en energiesector, met name hoe zij hun stem kunnen laten horen over thema’s als duurzaamheid, de toekomst van de industrie en wat zij verwachten van hun manager. Op de Young Professional Hub, gepresenteerd door Navingo Career in samenwerking met EBN, zijn levendige discussies gevoerd tijdens de Meet your Peers sessies.

Young professionals tijdens Offshore Energy op de Hub.