VIDEO: Royal IHC lanceert ShipSupport.com voor maritieme markt

Royal IHC heeft afgelopen vrijdag een nieuwe webshop voor de maritieme industrie gelanceerd, www.ShipSupport.com. IHC heeft met zijn wereldwijde netwerk van vertrouwde leveranciers de krachten gebundeld en biedt zo een nieuwe ervaring aan zijn maritieme klanten. Volgens IHC is dit B2B-platform een ‘game changer’, het is gemakkelijk in gebruik en levert overal ter wereld hoogwaardige onderdelen. “Onderdelen bestellen zou een simpel en efficiënt proces moeten zijn dat je altijd en overal moet kunnen doen wanneer het jou uitkomt,” aldus Maaike de Rover, oprichter van de corporate startup.

“Onze klanten zijn bekend met de nieuwe digitale wereld. Ze zijn vertrouwd met online shoppen bij Amazon of Bol.com. Dat is precies het idee achter ShipSupport.com. Inloggen om prijzen te kunnen zien of tijd verspillen aan een offerte opvragen is niet meer van deze tijd.”

Dave Van der Heyde, CEO van Royal IHC: “De oplossingen van IHC komen altijd vanuit een gezamenlijk iteratief proces met onze klanten. We luisteren naar hun uitdagingen en behoeftes en bieden passende oplossingen. Als wij een product op zo’n manier kunnen onderhouden dat het over de gehele levenscyclus van een schip of het stuk equipment meegaat, dan is de klant zeer tevreden. Een open en transparant e-commerce platform is iets nieuws in onze sector en ik ben ervan overtuigd dat het tijd is dat onze sector deze vooruitgang omarmt.”

Photo:

Related news

List of related news articles