VIDEO: Waarom jij Young Maritime Representative wilt worden

  • binnenland

De zoektocht naar de nieuwe jongerenambassadeurs voor de maritieme sector is afgelopen april van start gegaan. Er zijn al een aantal kandidaten aangemeld maar Nederland Maritiem Land is op zoek naar meer. De zogenaamde Young Maritime Representatives (YMR’s) gaan zich een studiejaar lang onderdompelen in deze top-sector, met maar één doel voor ogen; jongeren interesseren voor een opleiding en baan binnen de maritieme wereld. En… Je maakt kans om toffe uitstapjes te maken zoals het tegemoet varen van de containerreus MOL Triumph! Bekijk de vlog van YMR, Peter Paul:

Jongeren die voor deze rol in aanmerking willen komen, kunnen zich nog tot vrijdag 9 juni opgeven.

Enthousiaste studenten, afkomstig van maritieme opleidingen op mbo-, hbo- en universitair niveau, gaan tijdens het ambassadeurschap de maritieme wereld ervaren. Dit doen zij door het bezoeken van evenementen en gebeurtenissen, maar ook door in gesprek te gaan met topspelers uit de industrie. Zij nemen een kijkje achter de schermen en bouwen een krachtig netwerk op.

Inschrijven voor YMR
Ben jij een enthousiaste maritieme student die geschikt zou zijn om andere jongeren te kunnen interesseren voor een opleiding en baan binnen de maritieme wereld, of ken je er een? Geef jezelf of iemand anders op via https://maritimebyholland.nl/ymr2017/.

Related news

List of related news articles