Virtueel programma Navingo Career Event

Op 27 en 28 oktober 2020 presenteren werkgevers en bedrijven uit de maritieme, offshore en energie sector zich tijdens het online Navingo Career Event. Als bezoeker van het event kun je live het virtuele programma bekijken en de sector en de bedrijven beter leren kennen. Het programma vindt plaats in het Engels.

Gecombineerd programma

Na gratis registratie bekijk je als deelnemer via het Digitale Event Platform van Offshore Energy onder andere de talkshows en showcases. Op dit platform komen het programma van Navingo Career Event en Offshore Energy samen. Naast carrièremogelijkheden krijg je een goede indruk van de gehele offshore energie industrie.

Showcases

Bedrijven als Boskalis, TenneT, Damen Shipyards en vele anderen vertellen waar hun bedrijf voor staat en wat zij werkzoekenden te bieden hebben in de showcases. Ook worden de laatste innovaties en producten van bedrijven uit de offshore energie industrie gepresenteerd.

Live talkshows

In de talkshows discussiëren sprekers van bedrijven onder leiding van een ervaren moderator over onderwerpen zoals de energietransitie, offshore wind, marine energie en heavy lifting. Na elke talkshow is er de mogelijkheid om vragen te stellen en elkaar digitaal te ontmoeten.

Online Plaza

Vanaf het online plaza worden bezoekers door een ervaren presentator door de event dagen heen geleid. Hier stellen deelnemers hun vragen, bekijken ze de informatie over de bedrijven die onderdeel zijn van het event en kunnen zij live interviews volgen naar aanleiding van de showcases en talkshows. Je kunt meedoen met de case ‘Installing a miniature offshore farm’, deelnemen aan de Young IRO online Pub Quiz en de live interviews met Delft Solar Boat Team en vele anderen hier zien.

Mis het niet!

Speciale onderdelen van het programma zijn onder andere de break-out sessie van DOB Academy ‘Installing an offshore wind farm” en de online Pub Quiz georganiseerd door Young IRO op woensdag 28 oktober. Meer programmaonderdelen worden binnenkort bekend.

Hoe deelnemen aan het online Navingo Career Event?

Registreer je gratis via NavingoCareer.com. Deelnemers ontvangen in de e-mail een link toegestuurd die toegang geeft tot het Navingo Career Event in de online omgeving. Volg het gecombineerde programma op dinsdag 27 en woensdag 28 oktober 2020. Na oktober volgen er meer Navingo Career events met specifieke thema’s.