Volg LIVE MOCE ON AIR talkshow: Young, Energiek en Transitie

Om 11.15 gaat de eerste ON AIR Talkshow, Young, Energiek en in Transitie van start vanaf Community Square op het Maritime & Offshore Career Event in het WTC Rotterdam. Volg de ON AIR Talkshow gehost door Jan Versteegh hier live!

Young, Energiek en in Transitie

In december 2015 spraken 195 landen in Parijs met elkaar af om opwarming van de aarde tegen te gaan. Het verminderen van de uitstoot van CO2, bijvoorbeeld door minder gebruik te maken van fossiele energiebronnen zoals kolen, olie en gas, speelt daarin een belangrijke rol. Ook in de maritieme en offshore industrie denken bedrijven volop na over het verlagen van de CO2-uitstoot van hun operaties en over de omschakeling naar een CO2-arm energiesysteem. Jan Versteegh gaat met studenten, young professionals en professionals in gesprek over de omschakelingen in hun bedrijf en bedrijfstak en wat deze ontwikkelingen nu en in de toekomst betekenen voor hun loopbaan.

Talkshow gasten:
Amanda Mackintosh, Manager Business Development & Marketing, Bayards en Board Member, Young IRO. Senja Boom, Student Sustainable Energy Technology, Technische Universiteit Delft en lid, Community of Energy Top Talents. Jelle van de Ridder, Young Maritime Representative, Student Maritieme Techniek, Rotterdam Mainport University. Lisa van Beveren, Area Sales Manager, MarFlex en Board Member, YoungShip. Vincent Doedee, Sustainability Advisor, Heerema Marine Contractors