Wakeboarden op de boulevard van Scheveningen

Na het spectaculaire succes van de vorige jaren zal op vrijdag 30, zaterdag 31 juli en zondag 1 augustus as. op de boulevard van Scheveningen de zevende internationale Corona Extra Wakeboard Tour worden gehouden. In een gigantisch waterbassin van 70 x 10 meter, gevuld met bijna een half miljoen liter water op de boulevard van Scheveningen, kunnen zowel geoefende wakeboarders als mensen zonder ervaring hun kunsten vertonen.

Professionele wakeboarders zullen spectaculaire demo`s verzorgen en zullen een wedstrijd houden. Ook de geïnteresseerden die geen wakeboard ervaring hebben mogen laten zien wat ze in huis hebben! Zij mogen meedoen aan een gratis try-out. De riders maken kans op relaxte Corona prijzen, op zaterdag en zondag maakt de rider met de beste “trick” kans op de hoofdprijs, een geldprijs van € 250,00.

Wakeboarden is een sport die gelieerd is aan het waterskiën. Bij wakeboarden staan de riders zijwaarts op een board en worden door een kabel of een boot voortgetrokken. Hoe werkt het wakeboarden in een bassin? De wakeboarder wordt hier door een lier over het water getrokken. Zo kun je, zonder speedboot of kabelbaan, toch de juiste snelheid krijgen om verschillende moves en tricks te maken, op het water of over de obstakels die in het bassin geplaatst zijn.

Corona Extra is al jaren het populairste partybier en, ook in ons land, de ‘number one’ van het longneck segment. Corona Extra is wereldwijd verkrijgbaar in meer dan 160 landen. Elk flesje wordt sinds 1925 gebrouwen en gebotteld in Mexico; authentieker kan niet! Corona Extra wordt gedronken met een partje limoen in de flessenhals. Door de sterke persoonlijkheid, het eigenzinnige karakter en de uitstekende kwaliteit van de gebruikte ingrediënten behoort het stijlvolle Corona Extra tot de vier meest gedronken bieren ter wereld.

Bij trendy events en extreme sporten is Corona Extra altijd prominent aanwezig. Neem bijvoorbeeld de Corona Extra party’s die in tal van trendy clubs worden gehouden en de City Beach Tour, het Beachvolleybal event op de pleinen in de grote steden.

Dit gratis Wakeboard evenement, van 30 juli t/m 1 augustus, op de boulevard van Scheveningen mag niet gemist worden!

Bron: Corona Extra Wakeboard Tour, 16-06-2010;

Related news

List of related news articles