Wärtsilä sponsor Offshore Energy Netwerkavond

Wärtsilä sponsort de Offshore Energy Netwerkavond. Deze avond wordt speciaal voor exposanten van Offshore Energy Exhibition & Conference, 11 & 12 Oktober 2011, georganiseerd. Offshore Energy is het leidende internationale offshore evenement in Nederland, gericht op de offshore, olie & gas en energie markt. De 4e editie van dit jaarlijks terugkerende evenement vindt plaats in de Amsterdam RAI en er worden ruim 300 exposanten verwacht. De netwerkavond vindt plaats op de eerste beursdag.

Wärtsilä is marktleider in voortstuwingsinstallaties voor de maritieme- en energiemarkt. Met de nadruk op technologische innovatie en efficiëntie, maximaliseert Wärtsilä de omgevings- en economische prestaties van de schepen en voortstuwingsinstallaties van haar klanten. Wärtsilä opereert op 160 verschillende locaties in 70 verschillende landen.

Ook andere bedrijven hebben zich als sponsor aan Offshore Energy verbonden. De conferenties, topical sessions en side-events worden gesponsord door Burdock Group, Deloitte, Loyens & Loeff, AKD, Baker Huges, NOGEPA en Noble Drilling B.V. . Barge Master is sponsor van de beurs, zij verzorgen de keycords voor alle bezoekers en ook Huisman neemt een onderdeel voor haar rekening, zij sponsoren de bezoekersbadge. Er zijn nog mogelijkheden voor geïnteresseerden om zich als sponsor aan te melden. De sluitingsdatum voor beurssponsoring is 16 september, de sluitingsdatum voor sponsoring van de netwerkavond is 22 september.

Meer informatie over sponsormogelijkheden, maar ook algemene informatie over Offshore Energy, beursdeelname, inschrijven als bezoeker of als conferentiedeelnemer is te vinden op www.offshore-energy.biz.