Werken voor Staatsolie in Suriname? Kom naar Offshore Energy

Staatsolie in Suriname ‘is hiring’. Zij zijn opzoek naar mensen die hun ambitieuze team kunnen versterken. Zij staan aan de vooravond van een veelbelovend nieuw tijdperk. Het bedrijf heeft een sterke focus op exploratie in het nearshore- en offshore-gebied in Suriname en gaat samen werken met grote internationale oliemaatschappijen en deel nemen aan de internationale kapitaalmarkt. Staatsolie nodigt kandidaten uit om kennis te komen maken op de Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) op 23 en 24 in Amsterdam RAI om kennis te komen maken. 

Werken bij Staatsolie in Suriname.

OEEC brengt de olie- en gasindustrie, offshore wind en maritieme energie-industrie samen. Met de industrie in transitie biedt OEEC offshore-energieprofessionals de ideale ontmoetingsplaats om te netwerken, te discussiëren en te leren over de toekomst van energie.

De activiteiten van Staatolie omvatten exploratie, productie, raffinage, marketing en transport van ruwe en geraffineerde olieproducten. Het bedrijf heeft drie actieve dochterondernemingen en heeft ook belangen in de goudwinningssector. Het bedrijf is het meest gerespecteerde en geïntegreerde energiebedrijf in Suriname.

Kijk op www.staatsolie.com voor de carrièremogelijkheden en ga voor meer informatie over Offshore Energy naar www.offshore-energy.biz.