Willemsoord BV en VVV samen op promotietour

Willemsoord BV is met een stand vertegenwoordigd op de watersportbeurs Boot Holland in Leeuwarden. Net als vorig jaar in IJmuiden tijdens de natte HISWA en in Gent tijdens de Flanders Expo Show worden de passantenhaven van Willemsoord en de Kop van Noord-Holland in zijn algemeenheid breed uitgedragen. De stand wordt bemand door een combinatie van VVV- en Willemsoord-medewerkers, die van vrijdag 6 tot en met woensdag 11 februari de bezoekers zullen informeren over de toeristische mogelijkheden van de Noordkop, Den Helder en in het bijzonder de Oude Rijkswerf Willemsoord.

Nu de passantenhaven van Willemsoord BV op 13 juni 2009 officieel in gebruik wordt genomen, vormen de bezoekers van Boot Holland een belangrijke doelgroep die enthousiast moet worden geïnformeerd over de vele mogelijkheden die Den Helder te bieden heeft. De huidige watersporter die met zijn zeilschip of motorboot regelmatig de Waddenzee bevaart, moet Den Helder als doel krijgen om te overnachten in een luxe geoutilleerde passantenhaven. Met natuurlijk om de hoek de mogelijkheden tot het nodige vertier, dat wordt geboden door diverse attracties en musea. Of het nu gaat om een bioscoop, het Reddingmuseum, horecagelegenheden, het Marinemuseum, de Museumhaven of de Kunsthal, het is allemaal van de partij op de Oude Rijkswerf Willemsoord. Verder is vanaf het Willemsoord-terrein de afstand naar strand, bos en duinen te belopen of in enkele minuten te fietsen. Ook de bereikbaarheid is aantrekkelijk te noemen, want met het openbaar vervoer sta je immers in iets meer dan een uur in het centrum van Amsterdam.

Boot Holland is een grote en zeer drukbezochte watersportbeurs die wordt gehouden in de hallen van WTC Expo in Leeuwarden. Willemsoord BV en VVV Kop van Noord-Holland bemannen samen stand nr. 5009 en heten u daar gedurende de beurs van harte welkom.

Bron: Willemsoord BV, 06-02-2009;