Navingo Career

Jouw vernieuwde platform voor vacatures en nieuws uit de sector.

ZEEHELDEN 4 augustus in de kiosk

ZEEHELDEN is een eenmalig magazine vol spannende verhalen over kapers, windjammers en kapiteins. Zeehelden is een speciale SAIL-uitgave en gaat over Nederlands gouden zeevaardersverleden.

Wat zijn de mooiste tallships die in augustus tijdens SAIL Amsterdam 2015 het IJ opvaren? Waar zie je in ons land het best ons rijke maritieme verleden terug? Welke musea en evenementen zijn er deze zomer op maritiem gebied te bezoeken in Nederland? Het staat allemaal in ZEEHELDEN.

Maar dat niet alleen: ZEEHELDEN biedt spannende verhalen over bekende en minder bekende zeevaarders. Zoals het verhaal over de vrouwelijke piraten Anne Bonny en Mary Read die, verkleed als man, de zeeën afschuimen. Of misschien wel het meest dramatische verhaal uit de Nederlandse geschiedenis: muiterij, moord en doodslag tijdens de ondergang van de Batavia. Of lees hoe Michiel de Ruyter de Engelsen tot op het bot vernederde met zijn fameuze Tocht naar Chatham.

En voor wie het gouden verleden met eigen ogen wil zien, biedt ZEEHELDEN een uitneembare stadswandeling door maritiem Amsterdam.

ZEEHELDEN ligt vanaf 4 augustus in het hele land in de kiosk en is bovendien tijdens SAIL Amsterdam 2015 verkrijgbaar bij de officiële SAIL-verkooppunten. Voor slechts € 4,99!

ZEEHELDEN is een unieke uitgave van de makers van Historisch Nieuwsblad.