Weet jij alles van schepen en ben je goed in organiseren? Weet jij controle en overzicht te houden, ook als je dag volledig anders loopt dan verwacht? Holwerda Shipmanagement is op zoek naar een (Junior) Nautisch Technisch Superintendent voor 40 uur per week. Solliciteer vandaag nog op deze leuke uitdagende functie!

Werkzaamheden:

Holwerda Shipmanagement B.V. voert het "full management" over 5 container feeder schepen met een capaciteit tussen de 300 en 800 TEU en 3 nieuwe multi-purpose schepen van 3700 dwt. Een betrouwbare inzet van de schepen is voor onze opdrachtgevers een vereiste.

Als (junior) nautisch technisch superintendent ben je verantwoordelijk voor de supervisie van het technisch en nautisch onderhoud van de schepen waardoor zij de betrouwbare doelstelling waarmaken en voldoen aan de wet- en regelgeving, procedures en richtlijnen.

Je maakt (in samenwerking met het management) een planning van periodieke en preventief onderhoud. Vervolgens zorg je ervoor dat het plan uitgevoerd wordt en verzorg je tijdige inkoop van onderdelen, verbruiksmaterialen en service.

Tijdens geregelde scheepsbezoeken inspecteer je de conditie van de schepen en loop je samen met de bemanning door de uitstaande acties. Waar nodig los je samen met bemanning problemen op en begeleid je installatie van nieuwe systemen.

Je bent betrokken bij de controle van de werking van het ISM systeem. Je doet interne audits op kantoor en aan boord van de schepen waarbij de rapportage van de audits gebruikt wordt om het ISM systeem te waarborgen.

Ook bereid je externe audits van de vlaggen staat en klasse voor zodat ze goed verlopen. Tijdens de externe audits verwelkom jij de inspecteurs/surveyors en assisteer je de bemanning tijdens de audit.

Je motiveert de bemanning om de veiligheid aan boord van de schepen op een hoog niveau te houden.

  Wij vragen:

   • Afgeronde HBO opleiding als Maritiem Officier;
   • Minimaal 3 jaar ervaring als werktuigkundige, stuurman of superintendent
   • Je bent proactief, leergierig, zorgvuldig, flexibel, communicatief
   • Je beschikt over een helicopterview en je kunt prioriteiten stellen.
   • Je bent bereid om minimaal 1x per week een bezoek te brengen aan een van de schepen die op het moment met name havens aan doen in Europa maar mogelijk gaan onze schepen in de toekomst wereldwijd opereren. Dit vraagt een flexibele werkhouden waarbij je niet kijkt op een uurtje. Indien nodig ben je bereid om ook in de weekenden te werken (uiteraard tegen compensatie van de gewerkte tijd)
   • Je kunt (op afstand) communiceren met diverse niveaus van verschillende culturen, je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.
   • Je bent woonachtig in de directe omgeving van Heerenveen of de bereidheid om op korte termijn in (de omgeving van) Heerenveen te wonen;
   • Je bent bereid om 40 uur per week te werken
   • Rijbewijs BE;

  Wij bieden:

  Een uitdagende en afwisselende baan bij een groeiend familie bedrijf. Holwerda Shipmanagement B.V. vindt het belangrijk een positieve werksfeer te creëren waarbinnen haar werknemers de kans krijgen zich persoonlijk te ontwikkelen, zodat zij een optimale bijdrage kunnen leveren aan de organisatie doelstellingen.