Over ons

Op Navingo Career ontdek je welke bedrijven actief zijn in de maritieme, offshore en energie sector. Je bekijkt er de laatste vacatures uit de industrie. Je leest naar wie de bedrijven op zoek zijn en wat ze jou als werknemer te bieden hebben. Tenslotte vind je hier het laatste nieuws. Laat je informeren en inspireren over de vele mogelijkheden die deze interessante en trotse sector jou te bieden heeft.

  • +200 maritieme, offshore & energie vacatures
  • MBO t/m WO opleidingsniveau
  • Technische t/m nautische functies
  • Op kantoor of ergens op de wereld!

Maak je profiel aan om te solliciteren

Bij NavingoCareer.com kan je snel je eigen profiel aanmaken. Met dit profiel kun je  gemakkelijk solliciteren na het uploaden van jouw cv. Je slaat je favoriete vacatures en zoekopdrachten op. Je ontvangt job-alerts in je mailbox. Binnen je profiel beheer je jouw gegevens en bekijk je de historie van je sollicitaties. De website van Navingo Career is volledig AVG-proof. Wij gaan dus veilig met jouw persoonsgegevens om. Klik hier om in te loggen of jouw account te maken.

Profiel aanmaken

Wil je meer te weten komen over bedrijven?

Op de website van Navingo Career kan je naast het lezen van een vacature ook veel meer te weten komen over waar bedrijven voor staan, waar ze op dit moment en met het oog op de toekomst mee bezig zijn en wat medewerkers vertellen over hun baan en bedrijfscultuur. Via de pagina “Bedrijven” vind je een overzicht van de werkgevers die graag meer hierover willen vertellen. Laat je inspireren door alle gave bedrijfsprofielen met foto, film en leuke interviews met medewerkers en misschien zit hier wel jouw droombedrijf tussen!

Blijf up-to-date

Blijf gemakkelijk op de hoogte van het laatste nieuws uit de sector, ontvang periodiek updates over carrière (tips) en blijf op de hoogte van de laatste vacatures! Je kunt je voor de verschillende nieuwsbrieven inschrijven én zelf beheren wat je wel of niet wil ontvangen.

Inschrijven nieuwsbrief vacatures

Zoeken naar een vacature?

Heb je vragen?

Team Navingo Career

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Team Navingo Career