Over ons

Op Navingo Career ontdek je welke bedrijven actief zijn in de maritieme, offshore en energie sector. Je bekijkt er de laatste vacatures uit de industrie. Je leest naar wie de bedrijven op zoek zijn en wat ze jou als werknemer te bieden hebben. Tenslotte vind je hier het laatste nieuws. Laat je informeren en inspireren over de vele mogelijkheden die deze interessante en trotse sector jou te bieden heeft.

  • +400 maritieme, offshore & energie vacatures online
  • MBO t/m WO opleidingsniveau
  • Technische t/m nautische functies
  • Op kantoor of ergens op de wereld!

Maak je profiel aan om te solliciteren

Bij NavingoCareer.com kan je snel je eigen profiel aanmaken. Met dit profiel kun je  gemakkelijk solliciteren na het uploaden van jouw cv. Je slaat je favoriete vacatures en zoekopdrachten op. Je ontvangt job-alerts in je mailbox. Binnen je profiel beheer je jouw gegevens en bekijk je de historie van je sollicitaties. De website van Navingo Career is volledig AVG-proof. Wij gaan dus veilig met jouw persoonsgegevens om. Klik hier om in te loggen of jouw account te maken.

Profiel aanmaken
Login kandidaten

Inloggen vanuit MaritiemeVacaturebank.nl

Waar je voorheen op de Maritiemevacaturebank.nl terecht kon voor de laatste vacatures uit de maritieme, offshore en energie sector, is vanaf nu NavingoCareer.com dé plek waar jouw carrière start. Had je als werkzoekende een account op de MaritiemeVacaturebank.nl? Dan zijn je accountgegevens vanaf nu te vinden op NavingoCareer.com. Om bij je gegevens te komen kun je met hetzelfde e-mailadres toegang krijgen. Je moet echter wel een nieuw wachtwoord aanvragen. Klik hier om een nieuw wachtwoord aan te vragen.

Wil je meer te weten komen over bedrijven?

Op de website van Navingo Career kan je naast het lezen van een vacature ook veel meer te weten komen over waar bedrijven voor staan, waar ze op dit moment en met het oog op de toekomst mee bezig zijn en wat medewerkers vertellen over hun baan en bedrijfscultuur. Via de pagina “Bedrijven” vind je een overzicht van de werkgevers die graag meer hierover willen vertellen. Laat je inspireren door alle gave bedrijfsprofielen met foto, film en leuke interviews met medewerkers en misschien zit hier wel jouw droombedrijf tussen!

Bezoek het Navingo Career Event

Het Navingo Career Event (voorheen het Maritime & Offshore Career Event) is hét platform waar carrière en ontwikkeling in de maritieme, offshore en energie industrie centraal staan. Ontmoet topwerkgevers en maak deel uit van het inhoudelijke programma, waar kennis wordt gedeeld en er ruimte is voor discussie over carrièrekansen en ontwikkelingen in de sector. De veertiende editie van het Navingo Career Event vindt in aangepaste vorm plaats op 27 en 28 oktober 2020. Na deze datum volgen nog meer events met interessante thema’s.

Meer informatie

Blijf up-to-date

Blijf gemakkelijk op de hoogte van het laatste nieuws uit de sector, ontvang periodiek updates over carrière (tips) en blijf op de hoogte van de laatste vacatures! Je kunt je voor de verschillende nieuwsbrieven inschrijven én zelf beheren wat je wel of niet wil ontvangen.

Inschrijven nieuwsbrief vacatures

Zoeken naar een vacature?

Heb je vragen?

Team Navingo Career
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Team Navingo Career