Over ons

Vanwege het coronavirus wordt het Navingo Career Event verplaatst naar 27 en 28 oktober 2020 in RAI Amsterdam. Het event valt nu samen met ons andere evenement: Offshore Energy Exhibition & Conference. Momenteel zijn we alle vervolgacties van dit ingrijpende besluit aan het uitwerken. We hopen snel meer informatie te kunnen delen.

Bekijk hier het persbericht.

In deze vernieuwde website van Navingo Career ontdek je welke bedrijven actief zijn in de maritieme, offshore en energie sector. Je leest naar wie zij op zoek zijn en wat ze jou als werkgever te bieden hebben. Laat je informeren en inspireren over de vele mogelijkheden die deze interessante en trotse sector jou te bieden heeft.

  • +400 maritieme, offshore & energie vacatures online
  • MBO t/m WO opleidingsniveau
  • Technische t/m nautische functies
  • Op kantoor of ergens op de wereld!

Beheer jouw eigen profiel

Bij NavingoCareer.com kan je binnen 1 minuut gemakkelijk je eigen profiel aanmaken. Met dit profiel kan je na het uploaden van jouw cv gemakkelijk solliciteren, je favoriete vacatures opslaan en zoekopdrachten opslaan om als job-alert in jouw mail te ontvangen. Binnen je profiel kan je jouw gegevens beheren en de historie van je sollicitaties inzien. De website van Navingo Career is volledig AVG-proof opgebouwd, wij gaan dus zo discreet mogelijk met jouw persoonsgegevens om. Klik hier om in te loggen of jouw account te maken.

Login kandidaten

Inloggen vanuit MaritiemeVacaturebank.nl

Waar je voorheen op de Maritiemevacaturebank.nl terecht kon voor de laatste vacatures uit de maritieme, offshore en energie sector, is vanaf nu NavingoCareer.com dé plek waar jouw carrière start. Had je als werkzoekende een account op de MaritiemeVacaturebank.nl? Dan zijn je accountgegevens vanaf nu te vinden op NavingoCareer.com. Om bij je gegevens te komen kun je met hetzelfde e-mailadres toegang krijgen. Je moet echter wel een nieuw wachtwoord aanvragen. Klik hier om een nieuw wachtwoord aan te vragen.

Wil je meer te weten komen over bedrijven?

Op de website van Navingo Career kan je naast het lezen van een vacature ook veel meer te weten komen over waar bedrijven voor staan, waar ze op dit moment en met het oog op de toekomst mee bezig zijn en wat medewerkers vertellen over hun baan en bedrijfscultuur. Via de pagina “Werkgevers” vind je een overzicht van alle bedrijven die graag meer hierover willen vertellen. Laat je inspireren door alle gave bedrijfsprofielen met foto, film en leuke interviews met medewerkers en misschien zit hier wel jouw droombedrijf tussen!

Bezoek het Navingo Career Event

Het Navingo Career Event (voorheen het Maritime & Offshore Career Event) is hét platform waar carrière en ontwikkeling in de maritieme, offshore en energie industrie centraal staan. Ontmoet topwerkgevers op de uitgebreide beursvloer en maak deel uit van het inhoudelijke programma, waar kennis wordt gedeeld en er ruimte is voor discussie over carrièrekansen en ontwikkelingen in de sector. De veertiende editie van het Navingo Career Event vindt plaats op donderdag 28 mei 2020 in RDM Rotterdam – Onderzeebootloods.

Blijf up-to-date

Blijf gemakkelijk op de hoogte van het laatste nieuws uit de sector, ontvang periodiek updates over carrière (tips) en blijf op de hoogte van de laatste vacatures! Je kunt je voor de verschillende nieuwsbrieven inschrijven én zelf beheren wat je wel of niet wil ontvangen.

Zoeken naar een vacature?

Heb je vragen?

Team Navingo Career
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Team Navingo Career