Podcast

Dit is de Navingo Career Podcast. De podcast over werken en alles wat daarbij hoort in de maritieme, offshore en energie sector. Coco (Navingo), Anna (TU Delft Solar Boat Team) en Floor (student Elektrotechniek TU Delft) interviewen de leukste mensen uit de sector, hebben praatjes over de meest uiteenlopende onderwerpen en beantwoorden al je vragen.

Luister op

Hosts
Coco Kossmann
Coco
“Hoi ik ben Coco Kossmann en ik werk op de redactie bij Navingo (al een tijdje), een enorm afwisselende job. Met mooi weer vind je mij op het water, het liefst op een boot, zeilend of lekker lui op een motoboot en als het even kan met een glas wijn en zo’n borrelplank waar je geen genoeg van krijgt.”
Floor
“Hi ik ben Floor (Walterbos), derdejaars student Elektrotechniek aan de TU Delft. Nu alweer een jaar Commissaris Extern van de Elektrotechnische Vereeniging. Ik ben 20 en nog volop bezig met het ontdekken wat er zo al mogelijk is na m’n studie en daarom ben ik ook erg enthousiaste als buddy voor de Navingo Career Podcast.”
Anna
“Hey, Ik ben Anna (Koper). Ik ben 21 jaar en vorig jaar heb ik mijn bachelor industrieel ontwerpen afgerond aan de TU Delft. Dit jaar ben ik onderdeel van een dreamteam, namelijk het TU Delft Solar Boat Team. In mijn vrije tijd luister ik eigenlijk elk moment van de dag naar muziek en als we bergen zouden hebben in Nederland zou ik elke dag wel willen skiën.”
Podcast Logo

In deze aflevering vertelt Anna over de onthulling en de doop van de TU Delft Solar Boat van het project Hydro Motion in het Maritiem Museum in Rotterdam. En hoe dat was met Jan Terlouw, die heeft namelijk de boot gedoopt. Coco en Anna bellen met Robert-Paul van de Graaf, hij is registerloods bij het Nederlands Loodswezen. Een nogal spectaculaire baan kunnen we wel zeggen.

Luister naar #03 – Dikke Boot
Podcast Logo

In de tweede aflevering vertelt de tweede podcast buddy van Coco Kossmann, Floor Walterbos waar elektrotechniek allemaal voor nodig is en wat daar zo bijzonder aan is. En… Wat er allemaal nog staat te gebeuren in de elektrotechniek. Daarnaast bellen Coco en Floor met Floor Spaargaren, Project Manager Offshore bij MARIN. En verder bespreken de dames de vacature Coördinator duurzaamheid, wat komt daar allemaal bij kijken?

Luister naar: #02 – Drijvende Toekomst
Podcast Logo

In de allereerste aflevering van de Navingo Career Podcast praten we met Anna Koper. Zij is één van de vaste Podcast Buddy’s, afgestudeerd industrieel ontwerper en onderdeel van het TU Delft Solar Boat Team. Verder bekijken we een vacature waar je met de helikopter naar je werk wordt gebracht en bellen wij met Bart Versteeg over misschien wel zijn grootste project.

Luister naar: #01 – De Aftrap

Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon wat kwijt?

Stuur dan een mailtje naar [email protected] of stuur een DMtje naar @NavingoCareer op Instagram.