Podcast # 20 – Erik Klok over Smart Maintenance

Deze week is Erik Klok te gast bij Coco in de studio. Samen gaan zij het hebben over Smart Maintenance. Wat is Smart maintenance precies en hoe kan het een bedrijf en werknemers ondersteunen? Je hoort het in de podcast.

View on Spotify.
👉 Podbean
👉 Apple
👉 Google

Erik is ooit begonnen als maritiem officier en nu geeft hij les in Asset Management aan het Maritiem Instituut Willem Barentsz op Terschelling en heeft hij zijn eigen adviesbureau Goeree Lighthouse waarmee hij advies geeft aan bedrijven op veel uiteenlopende vlakken. Wat betekent Smart Maintenance voor een engineer aan boord van een schip en hoe krijg je werknemers mee in een grote verandering? 

Erik Klok

Na zijn Bachelor Maritiem Officier was Erik nog niet klaar met studeren. Hij heeft daarna welgeteld nog 7 opleidingen en cursussen afgerond. Zijn werk carrière begon bij Vroon. Daarna heeft hij onder andere nog bij (of voor) KNVTS, Damen en KNRM gewerkt. Een mooi CV. Uiteindelijk vond hij het toch tijd om voor zichzelf te beginnen. Hij richtte daarom in 2013 zijn eigen adviesbureau Goeree Lighthouse op. Zij zijn gespecialiseerd in Asset Performance. Naast zijn eigen bedrijf geeft Erik ook nog les in Strategic Asset Management.

Bekijk onze vacatures voor alle mooie banen en bedrijven in de maritieme, offshore en energiesector. Wil je in de podcast of heb je een vraag? Stuur een mailtje naar [email protected].