Port of Antwerp-Bruges

Samen, da’s hoe wij het doen

Werken bij Port of Antwerp-Bruges is werken in een unieke, inspirerende omgeving. Je geeft vorm aan de haven van morgen én je geeft je eigen professionele ontwikkeling een boost. De haven groeit én evolueert voortdurend. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s om ons team te versterken. Hou jij de motor van de Vlaamse economie mee draaiende? Ontdek dan op de pagina’s hieronder onze openstaande vacatures.

Werken bij Port of Antwerp-Bruges is werken in een unieke, inspirerende omgeving. Je geeft vorm aan de haven van morgen én je geeft je eigen professionele ontwikkeling een boost.

Nautische jobs bij Port of Antwerp-Bruges
Als havenbeheerder staat het Havenbedrijf Antwerpen-Brugge in voor het uitvoeren van uiteenlopende activiteiten om de haven met de rest van de wereld te verbinden. De nautische dienst garandeert vlot en veilig scheepvaartverkeer.

Op het water werken? Bij Port of Antwerp-Bruges krijg je de kans om te varen met de nieuwste sleepboten. Als sleepbootkapitein, matroos of scheepswerktuigkundige vaar je bovendien dicht bij huis in shiften van 12 uren. In een team van drie zorg je voor het veilig en vlot uitvoeren van de sleeptaken.
Liever aan wal werken? Van verkeersleider tot sluismeester. Er zijn tal van doorgroeimogelijkheden binnen de nautische operaties. Want samen, da’s hoe wij het doen.

De visie van Havenbedrijf Antwerpen-Brugge
Om vlot en veilig scheepvaartverkeer te garanderen en duurzame goederenstromen te realiseren, zetten we in op innovatie en digitalisering. Van patrouillevaartuigen die varen op elektriciteit of sleepboten op waterstof tot autonome drones die olielekken opsporen. Onze blik is gericht op de toekomst. Met volle vaart vooruit!

View on Youtube.