Blue Amigo

De specialist in de nautische wereld

Dé ondernemende internationale dienstverlener in de nautische wereld. Als nautische familie maken wij sinds 1970 alle verbindingen over water mogelijk, met en voor mensen, met vaartuigen en expertise.

Wij bieden diverse dienstverleningen over water aan. Zo ondersteunen we nautische operaties met patrouilleschepen, bedienen we bruggen en sluizen, zetten specialisten in voor de binnenvaart en vervoeren personen over water met onze veerdiensten en waterbussen.

DE PASSIE VOOR WATER IS WAT ONS VERBINDT

Wij zijn Blue Amigo en onze missie en ambitie is om het gebruik van de waterwegen in binnen- en buitenland nog efficiënter, effectiever en duurzamer te maken. Dit doen we voor de binnenvaart, maar ook met onze waterbussen, auto- en fiets-/voetveren, scheepvaartbegeleiding en het bedienen van bruggen en sluizen.

View on Youtube.

WE ZIJN TROTS

…op onze rol in de nautische wereld.
Wij zijn één grote familie van professionals met een passie voor water.
Gedreven, gastvrij en enthousiast, met een no-nonsense ‘getting the job done’ mentaliteit. Bij Blue Amigo creëren wij connecties en maken matches voor onze reizigers, opdrachtgevers, medewerkers en leveranciers.

Wij zijn de verbindende partner, persoonlijk en betrokken. Denken in kansen en oplossingen en regelen alles voor iedereen. Daar zijn we goed in, daar beleven we plezier aan. Alle diensten onder één dak. Full service met een lach. Dat is Blue Amigo.

SINDS 1970

Als nautische familie maken wij al meer dan 50 jaar alle verbindingen over water mogelijk, met en voor mensen, met vaartuigen en expertise. De afgelopen jaren hebben wij een sterke groei doorgemaakt en inmiddels mogen we ons één van de grootste nautische dienstverleners van Nederland noemen.

Ook in de toekomst bouwen wij graag samen met alle Blue Amigo’s aan een duurzame en betrouwbare toekomst. Met een Blue Highway die alles en iedereen verbindt en goed is voor de nautische wereld, de economie en het milieu.

“DE PASSIE VOOR WATER IS WAT ONS VERBINDT”

Facts about
  • Aantal medewerkers: 1300
  • Sector: Arbeidsbemiddeling, Binnenvaart, Maritiem, Overheid
  • Gewenst opleidingsniveau: Vmbo, Mbo, Hbo
  • Carrièrefase: Student, Starter (< 3 jaar), Young professional (3-5 jaar), Professional (5-10 jaar)
  • Gewenste opleiding: Nautisch gerelateerde Opleidingen, (groot)vaarbewijs, radarpatent, marifooncertificaat
  • Openstaande functies: Schipper, Brugwachter, Sluiswachter, Gezagvoerder, Scheepvaartbegeleider, Nautisch Operator.
Bekijk vacatures van Blue Amigo

List of highlighted news articles