Mammoet

Smarter Safer Stronger

Mammoet biedt oplossingen voor elke zware hijs- of transportuitdaging. Wij streven naar een langetermijnrelatie met onze klanten om zo inzicht te krijgen in de uitdagingen binnen hun markt. Door nauw samen te werken met onze partners realiseren we de meest efficiënte en kosteneffectieve aanpak. Klanten vertrouwen erop dat wij hen helpen prestaties te leveren die ooit als onmogelijk werden beschouwd. En we hebben daarbij vaak records gebroken.

Some dream about a future that is Smarter, Safer and Stronger. We actually build it.

Mammoet is een toonaagevend wereldwijd bedrijf. We hijsen, transporteren, installeren en ontmantelen objecten, van dakkapellen tot windmolens en van brugonderdelen tot petrochemische kolommen. Dit doen we in de haven, of de bouw. Maar ook in de petrochemische, energie of offshore sector. Daarbij werken we met een indrukwekkend machinepark. 

View on Youtube.

Klanten weten dat we prestaties kunnen leveren die vaak onmogelijk lijken. Dat komt omdat we met al onze wereldwijde ervaring enorme technische expertise hebben opgebouwd. We staan bekend om de kwaliteit die we leveren en de hoge veiligheidsnormen waarmee we werken. We hebben meer dan eens het onmogelijke mogelijk gemaakt.

We werken hard met 7.000 eensgezinde collega’s. We zijn een trotse club, waar jij onderdeel van kunt zijn. Je bent welkom. Samen maken we het verschil!

Jouw carrière: altijd in ontwikkeling

Onze medewerkers leveren de kwaliteit waar Mammoet bekend om staat. Daarom werken we altijd aan hun ontwikkeling. Aan het vergroten van kennis en vaardigheden in het vakgebied.  
 
Bovendien liggen er altijd kansen om door te groeien. Wat je moet meebrengen is motivatie en ambitie. We leiden je op in onze eigen Academy. Je kunt bijvoorbeeld een opleiding tot kraanmachinist doen. Het is aan jou. Leidinggevende functies? Als je wilt, is er een weg. Dichtbij huis, maar ook internationaal als je dat wilt.

Samen maken we het verschil

Bij Mammoet werken we samen aan de uitdagingen van morgen. We werken hard met loyale collega’s. We zijn een team, dat elke dag wil groeien. Als jij met ons het onmogelijke mogelijk wilt maken, ben je welkom. Samen maken we het verschil!

“Some dream about a future that is Smarter, Safer and Stronger. We actually build it.

Facts about
  • Aantal medewerkers: 7.000
  • Sector: Civiel, Dienstverlening, Energie, Offshore, Olie & Gas, Wind
  • Gewenst opleidingsniveau: Vmbo, Mbo, Hbo, Wo Bachelor, Wo Master
  • Carrièrefase: Student, Starter (< 3 jaar), Young professional (3-5 jaar), Professional (5-10 jaar), Senior professional (>10 jaar)
  • Gewenste opleiding: Techniek
  • Openstaande functies: Rigger, Kraanmachinist, Project Manager