Maritiem Officier

Stel je voor: je bent net afgestudeerd als Maritiem Officier, vol ambitie en klaar om de wereldzeeën te verkennen.

Je staat open voor het opdoen van diverse ervaringen en het bouwen aan een indrukwekkende carrière, maar waar begin je?

Hoe vind je de juiste kansen in deze competitieve maritieme wereld? Bij iPS Powerful People begrijpen we de uitdagingen waarmee jonge professionals zoals jij worden geconfronteerd. Daarom hebben we ons netwerk uitgebreid naar enkele van de meest vooraanstaande bedrijven in de maritieme sector, variërend van baggerbedrijven tot exploitanten van sleepboten en multicats.

Via iPS krijg je toegang tot ons uitgebreide netwerk van werkgevers in verschillende maritieme sectoren, zoals baggeren, havensleepdienst en werken op multicats. Hier vind je mogelijkheden bij gerenommeerde bedrijven in elke sector.

Door te werken met toonaangevende maritieme werkgevers via iPS, krijg je de kans om je vaardigheden en ervaring als Marof te ontwikkelen in diverse maritieme disciplines, ondersteund door uitstekende trainings- en ontwikkelingsprogramma's. Je kunt vertrouwen op stabiele en betrouwbare werkgelegenheid bij deze bedrijven, die vaak lange termijn kansen bieden voor groei en vooruitgang. Bij iPS draait het om het bouwen van een loopbaan die bij jou past. Onze toegewijde recruiters helpen je om te vinden wat bij je past, of je nu wilt baggeren op de open zee, sleeboten wilt besturen in havens over de hele wereld of wilt werken op krachtige multicats.

Mooi meegenomen: op deze manier bouw je niet alleen aan je vaardigheden, maar ook aan een wereldwijd netwerk van collega's en vrienden.

En als het ergens echt goed bevalt, bieden we je vaak de mogelijkheid om in rotatie te blijven en in vaste dienst bij de opdrachtgever te komen.

Zo ziet jouw dag als Maritiem Officier eruit

 • Je verricht werkzaamheden op de brug, aan dek en natuurlijk in de machinekamer
 • Je loopt je wachten
 • Je wordt betrokken bij de reisvoorbereiding
 • Je verricht preventief en regulier onderhoud in de machinekamer en aan dek
 • En natuurlijk ben je mede verantwoordelijk voor een veilige en verantwoordelijke situatie aan boord

Wat breng jij mee

 • Nederlands vaarbevoegdheid Maritiem Officier
 • Geldige STCW Certificaten en monsterboekje en een zeevaartkeuring
 • Enige ervaring als marof
 • Technische affiniteit
 • Vloeiend Engels en Nederlands in woord en geschrift
 • Zin in een beetje avontuur in je leven!

Dus waar wacht je nog op? Twijfel niet langer, maar ga met ons in gesprek aan en ontdek de mogelijkheden die iPS voor jou kan bieden!

Benieuwd wat iPS naast deze functie als Maritiem Officer nog verder te bieden heeft? Check dan onze website: Vacancies - iPS Powerful People

More jobs from iPS - Powerful People

Posted: 1 month ago

Matroos Havensleepdienst

iPS - Powerful People
NL
Ben jij matroos, kun je een lekker prakkie koken en ben je beschikbaar om de komende periode in te ...