Vacatures Elektrotechniek

Bij Navingo Career vind je actuele vacatures in elektrotechniek van toonaangevende bedrijven in de maritieme, offshore of energiesector. Via ons platform vind je dé baan die bij jou past. Je vindt op deze pagina een overzicht van de vacatures van gerenommeerde bedrijven. Klik op een vacature, lees meer informatie en solliciteer direct via onze website. Vragen? We helpen je graag verder!  

Overzicht

List of highlighted news articles

> Alle vacatures

Werken in de elektrotechniek in de maritieme, offshore of energiesector?

Elektrotechniek speelt een belangrijke rol in de maritieme, offshore en energiesector. Het is dé sleutel tot het ontwerpen, installeren en onderhouden van de complexe elektrotechnische installaties. Die systemen zijn nodig om schepen, boorplatforms en energie-installaties veilig en efficiënt te laten functioneren. Jij als elektrotechnicus bent daarbij onmisbaar. De baankansen zijn enorm, maar waar start je met zoeken? Navingo Career helpt je een handje. Wij tonen allerlei vacatures binnen de elektrotechniek in één overzicht. Of je nu op zoek bent naar een baan aan land of op zee, in de olie- en gasindustrie of de duurzame energie: er is altijd wel een vacature die bij jou past. Staat er op dit moment geen geschikte vacature tussen? Meld je dan aan voor onze job alert!

Vind dé geschikte elektrotechnicus vacature

Ben je elektrotechnicus? Dan liggen de banen voor het oprapen. Ook in de maritieme, offshore en energiesector staan ze te springen om technisch talent als jij. Maar hoe vind je nu die ene perfecte elektrotechnicus vacature? Op de website van Navingo Career kun je jouw voorkeuren, opleidingsniveau en locatie aangeven. Op basis daarvan zoeken wij een geschikte elektrotechnicus vacature voor je. Per vacature vind je uitgebreide informatie over het bedrijf, de functievoorwaarden en de arbeidsvoorwaarden. Zo kun jij een weloverwogen keuze maken.

Elektrotechniek vacatures binnen alle opleidingsniveaus

In de elektrotechniek zijn er vacatures beschikbaar op verschillende opleidingsniveaus, van mbo tot hbo tot wo. Zo zijn er bijvoorbeeld vacatures voor elektromonteurs, waarbij een mbo-diploma voldoende is. Maar ook vind je hier functies zoals projectleider elektrotechniek of engineer elektrotechniek, waarvoor vaak een hbo-opleiding of wo-opleiding gevraagd wordt. Dit zijn vacatures die je doorgaans vindt op onze website: 

  • Vacatures elektrotechniek mbo 
  • Vacatures elektrotechniek hbo
  • Vacatures elektrotechniek wo (bachelor) 
  • Vacatures elektrotechniek wo (master) 

Heb je geen (relevante) vooropleiding? Geen probleem. Voor sommige banen binnen de elektrotechniek is geen opleiding nodig. Aarzel niet en laat van je horen!

Voorbeelden van banen in de elektrotechniek

De vraag naar technisch talent groeit en groeit. Ook binnen de maritieme, offshore en energiebranche. Benieuwd naar mogelijke banen in de elektrotechniek binnen deze sector? Hieronder vind je een greep uit de huidige elektrotechnische banen. Deze banen vind je bijvoorbeeld bij scheepswerven, offshore bedrijven, energiebedrijven, engineering- en adviesbureaus en meer. 

  • Electrical engineer
  • Projectleider elektrotechniek
  • Elektromonteur
  • Instrumentation engineer
  • Automation engineer

Solliciteer direct!

Zoek je vacatures als engineer in de elektrotechniek? Dan is Navingo Career the place to be. Met ons grote netwerk van bedrijven en onze uitgebreide zoekmachine, vind je snel de baan die bij jou past. Dus waar wacht je nog op? Solliciteer direct op een van onze vacatures en kom werken in de elektrotechniek binnen de maritieme, offshore of energy wereld.