Vacatures Engineer

Bij Navingo Career vind je actuele lead engineer vacatures van toonaangevende bedrijven in de maritieme, offshore en energiesector. Via ons vacatureplatform vind je in no time dé baan die bij jou past. Op deze pagina vind je een overzicht van vacatures van hoog aangeschreven bedrijven in de sector. Klik op een vacature, lees alle informatie en solliciteer direct via deze website. Heb je vragen? Stel ze gerust, we helpen je graag!

Overzicht

List of highlighted news articles

> Alle vacatures

Werken als engineer in de elektrotechniek in de maritieme, offshore of energiesector?

Als engineer werktuigbouwkunde ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen, analyseren en verbeteren van werktuigbouwkundige systemen, componenten en processen. Ook in de maritieme, offshore en energiesector spelen engineers een belangrijke rol. Bijvoorbeeld bij het ontwerpen van scheepsrompen, boorsystemen of windturbines. Maar ook in materiaalselectie, corrosiebeheer en structurele analyses en belastingberekeningen zijn ze onmisbaar. Er zijn volop baankansen, maar waar start je je zoektocht? Navingo Career helpt je graag op weg. Hier vind je allerlei vacatures voor engineer werktuigbouwkunde en vacatures engineer elektrotechniek in één overzicht. Of jouw ideale baan zich nu aan land of op zee bevindt: er is altijd wel een vacature die bij jouw wensen past. Zie je op dit moment geen geschikte vacature? Meld je dan aan voor onze job alert!

Vind dé geschikte vacatures als engineer

Zoek jij een vacature engineer werktuigbouwkunde of een vacature engineer elektrotechniek? Dan liggen de banen voor jou voor het oprapen. Ook in de maritieme, offshore en energiesector staan ze te springen om talent als jij. Maar waar vind je nu de perfecte engineer vacature? Hier! Op de website van Navingo Career kun je je opleidingsniveau, locatie en andere voorkeuren aangeven. Op basis van jouw profiel zoeken we geschikte engineer vacatures voor je. Elke vacature bevat uitgebreide informatie over het bedrijf, de functievoorwaarden en de arbeidsvoorwaarden. Zo kun jij weloverwogen beslissen op welke functie je solliciteert.

Engineer vacatures binnen alle opleidingsniveaus

Navingo Career biedt vacatures op verschillende opleidingsniveaus, van hbo tot wo. Voor het beroep van engineer elektrotechniek of werktuigbouwkunde wordt over het algemeen een hoger opleidingsniveau vereist. Afhankelijk van het specifieke vakgebied kunnen de eisen variëren. Voor sommige vacatures is een opleiding elektrotechniek op hbo-niveau nodig, voor andere functies is een master op wo-niveau verplicht. 

Bij al onze vacatures staat duidelijk aangegeven wat de opleidingseisen zijn. Ben je benieuwd of jouw opleiding voldoet om te solliciteren? Neem contact met ons op, we beantwoorden graag al je vragen. 

Voorbeelden van banen als engineer

Binnen de maritieme, offshore en energiebranche is de vraag naar technisch talent groot. Ben je benieuwd naar banen voor engineers? Hieronder vind je een greep uit de verschillende engineer vacatures. Deze banen vind je onder andere bij scheepswerven, offshore bedrijven, energiebedrijven, engineering- en adviesbureaus en meer. 

  • Lead engineer
  • Systems engineer
  • Safety engineer
  • Test & integration engineer
  • Chief engineer
  • Environmental engineer hydraulic

Solliciteer direct!

Zoek je een baan als engineer in de elektrotechniek of werktuigbouwkunde? Op Navingo Career vind je jouw nieuwe werkplek. Met ons grote netwerk van bedrijven en onze uitgebreide zoekmachine vind je snel de baan die bij jou past. Dus waar wacht je nog op? Solliciteer direct op een van de vacatures en kom werken als engineer in de maritieme, offshore of energy wereld.