Vacatures: Sales Engineer

Vacatures sales engineer

Ben je technisch onderlegd én ben je commercieel sterk? Dan is een baan als sales engineer iets voor jou. Bij Navingo Career vind je een overzicht van allerlei sales engineer vacatures, specifiek gericht op de maritieme, offshore en energie sector. Als sales engineer binnen deze industrieën kun jij impact maken door innovatieve technologieën in de markt te zetten. Iets voor jou? Ontdek allerlei vacatures als sales engineer bij diverse bedrijven.

Wat doe je als sales engineer?

Als sales engineer ben jij de schakel tussen de technische- en de verkoopafdeling. Zo ben je bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het spotten van nieuwe commerciële kansen. Ook onderhoud je vaak relaties met klanten en peilt waar hun behoeften liggen. Je hebt zelf ook kaas gegeten van de technische mogelijkheden en presenteert passende oplossingen bij jouw klanten. Je geeft gedegen advies en maakt vanuit daar offertes op die de behoeften van klanten vervullen. Als sales engineer heb je dus veel technische kennis en goede communicatieskills.

Vind geschikte sales engineer vacatures

Ben je op zoek naar toffe sales engineer vacatures binnen de maritieme, offshore of energiesector? Dan zit je goed bij Navingo Career. Wij verzamelen allerlei sales engineer banen van diverse toonaangevende technische bedrijven in de maritieme, offshore en energiesector. Daardoor zie je in één oogopslag alle geschikte sales engineer vacatures. Filter op basis van opleidingsniveau, senioriteit, sector en dienstverband et voilà: daar komt een geschikte vacature uit rollen. Denk bijvoorbeeld aan sales support engineer vacatures, senior sales engineer vacatures of leerling sales engineer. Staat er op dit moment niets passends tussen? Meld je dan aan voor onze job alert!

Voorbeelden van vacatures als sales engineer

Als sales engineer kun je in alle technische vakgebieden werken. Heb je specifiek een groot hart voor de maritieme, offshore of energiebranche? Dan ben je bij Navingo Career aan het goede adres. Een aantal voorbeelden van sales engineer vacatures die je doorgaans vindt op onze website zijn: 

 • senior sales engineer vacatures
 • sales support engineer vacatures
 • technical sales engineer vacatures 
 • energie sales engineer vacatures 
 • elektrotechniek sales engineer vacatures 
 • scheepvaart sales engineer vacatures
 • …en nog veel meer!

Werken in de maritieme, offshore of energiesector

Ga je als sales (support) engineer aan de slag in de maritieme, offshore of energiesector? Dan kom je terecht in een dynamische en uitdagende omgeving. Jij levert een effectieve bijdrage aan de wereldwijde economie. Ook word je betrokken bij de uitdagingen van nu, zoals de energietransitie, verduurzaming, milieubehoud en complexe technische uitdagingen. Daarnaast is innovatie hét sleutelwoord binnen deze technische sector. Er wordt namelijk veel geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling van nieuwe technologieën. Wil jij daar jouw steentje aan bijdragen met jouw technische kennis én commerciële bril? Kom dan werken als sales engineer in de maritieme, offshore of energiesector. Ze staan te springen om talenten zoals jij!

Welke sales engineer banen zijn er zoal?

In de maritieme, offshore en energiebranche zijn er allerlei verschillende sales engineer banen beschikbaar. Hieronder een paar voorbeelden van functies die vaak voorkomen:  

 • sales engineer voor windenergie
 • sales engineer voor maritieme navigatiesystemen 
 • sales engineer voor offshore technologieën
 • sales engineer bij energiecentrales
 • sales engineer voor milieutechnologie en duurzaamheid

Solliciteer direct!

Zoek en vind jouw nieuwe baan op de vacaturebank van Navingo Career! Je kunt direct via onze website solliciteren. Vervolgens neemt het betreffende bedrijf contact met je op, zodat jullie snel een kennismaking kunnen plannen. Succes met het vinden van je nieuwe job!