Vacatures Schipper

Voel jij je als een vis in het water in de maritieme wereld? En zoek je een nieuwe baan als schipper? Bij Navingo Career vind je een volledig overzicht met schipper vacatures van allerlei bedrijven. Via ons platform vind je de perfecte baan, bijbaan of stage. Klik op een vacature die je aanspreekt, lees meer informatie en solliciteer direct via onze website. Vragen? We helpen je graag verder! 

Overzicht

List of highlighted news articles

> Alle vacatures

Werken als schipper: wat houdt dat in?

Een schipper is verantwoordelijk voor het besturen en navigeren van een schip. Of dat nu gaat om binnenvaart, zeevaart, passagiersschepen of zeilschepen. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid aan boord, de bemanning en de ladingen. Je zorgt voor de juiste routeplanning, navigeert op basis van kaarten en elektronische systemen, en je houdt rekening met weersomstandigheden en andere scheepvaartverkeer. Als schipper heb je veel in je mars. Je houdt van avontuur en je bent niet bang om jouw horizon te verbreden. Bovendien kun je in deze functie je technische kennis, navigatie vaardigheden en leiderschap goed combineren.

Vind passende vacatures als schipper

Ben je een net afgestudeerde schipper of wil je juist een frisse wind laten waaien door je carrière? Dan zit je hier goed! Navingo Career heeft doorgaans een breed scala aan schipper vacatures. Van vrachtschepen tot passagiersschepen. Van binnenvaart tot zeevaart. En van nationale routes tot internationale wateren. Er is voor ieder wat wils. Staat er op dit moment geen passende vacature tussen? Meld je dan aan voor onze job alert.

Schipper binnenvaart vacatures

Wil je werken als schipper in de binnenvaart? Filter dan op ‘Binnenvaart’ en bekijk ons aanbod schipper binnenvaart vacatures. Als binnenvaartschipper vorm je een belangrijke schakel in het transportproces van goederen over binnenwateren zoals rivieren, kanalen en meren. Je hebt nauw contact met onder andere je bemanning, (grote) rederijen, havenautoriteiten, brug- en sluiswachters en particuliere scheepseigenaren. Alleen met geoliede communicatie verloopt de vaart soepel en succesvol. Iets voor jou? Ga dan op zoek naar de binnenvaartschipper vacature die bij jou past. Voorbeelden van schipper binnenvaart vacatures zijn: 

  • Matroos-schipper binnenvaart
  • Schipper passagiersschip
  • Schipper containerschip
  • Schipper duwboot
  • Schipper tankvaart

Schipper zeevaart vacatures

Ga je graag de ruige zee op? Dan zoek je vast en zeker tussen de schipper zeevaart vacatures. Als zeevaartschipper vaar je meestal internationale routes. De open zeeën en oceanen schrikken jou niet af. Als zeevaartschipper houd je je bezig met navigatie, bemanningscoördinatie, veiligheid en noodprocedures, communicatie met andere schepen, verkeersleiders, havenautoriteiten, etc. Ook zorg je voor het onderhoud en inspecties van het schip en houd je administratieve taken bij. Droom je van een baan op zee? Zoek dan de zeevaart vacature die bij jou past. Voorbeelden van zeevaart schipper vacatures zijn: 

  • Kapitein schipper 
  • Eerste stuurman
  • Stuurman 
  • Scheepswerktuigkundige
  • Officier van dienst

Wij zijn géén schipper uitzendbureau

Goed om te weten: Navingo Career is géén schipper uitzendbureau. We zijn een maritieme vacaturebank waarop scheepvaartbedrijven hun vacatures kunnen plaatsen. Vervolgens kunnen schippers (ervaren én onervaren) zoeken naar dé geschikte vacature en direct via Navingo Career solliciteren. Vervolgens neemt het desbetreffende scheepvaartbedrijf contact met je op voor de verdere sollicitatieprocedure. Heel veel succes met jouw carrièrepad!

Solliciteer direct!

Zoek je vacatures als schipper in de binnen- of zeevaart? Dan is Navingo Career the place to be. Met ons grote netwerk van bedrijven en onze uitgebreide zoekmachine, vind je snel de baan die bij jou past. Solliciteer direct op een van onze vacatures en kom in contact met toffe scheepvaartbedrijven.