Vacatures: service monteur

Navingo Career is dé vacaturebank voor jou als service monteur. Je vindt op onze website een volledig overzicht met servicemonteur vacatures in de maritieme, offshore en energiesector. Scroll door de actuele vacatures van toonaangevende bedrijven en laat je inspireren. Klik op een vacature, lees meer informatie en solliciteer direct via onze website. Vragen? We helpen je graag verder!  

Overzicht

List of highlighted news articles

> Alle vacatures

Werken als service monteur in de maritieme, offshore of energiesector

Als service monteur in de maritieme, offshore of energiesector is je werk nooit saai. Je bent veel op pad en werkt op verschillende locaties. De ene dag inspecteer je offshore windturbines op de ruige Noordzee, de andere dag onderhoud je scheepsmotoren in een haven. Elke dag is anders en biedt weer een nieuw avontuur. 

Werken als service monteur in de maritieme, offshore of energiesector houdt in dat je complexe apparatuur en systemen onderhoudt, repareert en optimaliseert. Jij bent de probleemoplosser, de held die ervoor zorgt dat alles blijft draaien. Naast het oplossen van storingen voer je ook preventief onderhoud uit. Je analyseert technische problemen en je repareert vervolgens de apparatuur. Je bent een technicus in hart en nieren. En aan dat soort technici is helaas een groot gebrek. Daarom liggen de banen voor jou voor het oprapen. Maar waar start je met zoeken? Bij Navingo Career! Bij ons vind je alle vacatures ‘service monteur’ in één overzicht. Staat er op dit moment geen geschikte vacature tussen? Meld je dan aan voor onze job alert

Vind dé ideale vacature onderhoudsmonteur

Wil je werken als onderhoudsmonteur, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Wij helpen je een handje. Op het platform Navingo Career kun je eenvoudig jouw voorkeuren, opleidingsniveau en locatie aangeven. Dat maakt het zoeken naar dé geschikte vacature onderhoudsmonteur een stuk gemakkelijker. Heb je alle relevante filters ingevuld, dan rolt daar een lijstje met geschikte vacatures ‘service monteur’ uit. Klik vervolgens op de vacature die jou aanspreekt en lees meer over de functie, het bedrijf en de arbeidsvoorwaarden. Vervolgens kun je direct solliciteren. Zo simpel is het!

Mogelijke servicemonteur banen

Technisch talent is schaars. En dat terwijl de vraag ernaar blijft stijgen. Dat geldt ook zeker voor de maritieme, offshore en energiebranche. Zo smachten deze sectoren bijvoorbeeld naar steengoede servicemonteurs. Maar wat houdt werken als servicemonteur nu precies in? Hieronder een lijstje met voorbeelden van servicemonteurs vacatures. Deze banen vind je bijvoorbeeld bij offshore bedrijven, scheepvaartmaatschappijen, energiebedrijven, fabrieken, technische dienstverleners en meer. 

  • Offshore servicemonteur
  • Maritiem servicemonteur
  • Energiecentrale servicemonteur
  • Technisch servicemonteur
  • Algemeen onderhoudsmonteur 
  • Projectmanager of leidinggevende

Internationale service monteur vacatures

Soms krijg je als servicemonteur de kans om in het buitenland aan de slag te gaan. De Nederlandse technische kennis reikt namelijk ver, letterlijk en figuurlijk. Daarom willen veel andere landen gebruikmaken van onze kennis. Lijkt jou dit een toffe uitdaging en ben je specifiek op zoek naar ‘internationaal service monteur’ vacatures? Houd ook dan Navingo Career goed in de gaten. Dit soort buitenlandse onderhoudsmonteur vacatures bieden jou de kans om je horizon te verbreden. Je leert nieuwe culturen kennen, maakt kennis met nieuwe partners of collega’s en het staat natuurlijk goed op je cv. Iets voor jou?

Solliciteer direct!

Zoek je vacatures als service monteur? Dan is Navingo Career the place to be. Wij brengen je in contact met allerlei bedrijven uit de maritieme, offshore of energiesector. Dankzij onze handige vacaturebank vind je razendsnel de perfecte job. Waar wacht je nog op? Solliciteer direct of neem contact met ons op als je vragen hebt.