Vacatures: software engineer

Ben je software engineer en op zoek naar een nieuwe baan? Dan zit bij Navingo Career helemaal goed. Via onze vacaturebank vind je de meest actuele vacatures ‘software engineer’ in de maritieme, offshore en energiesector. Of je nu een junior software engineer bent die aan het begin van zijn carrièrepad staat, of een professional die al wat jaren onderweg is: wij hebben de juiste vacature voor jou. Navigeer door de vacatures van gerenommeerde bedrijven en laat je inspireren.

Overzicht

List of highlighted news articles

> Alle vacatures

Werken als software engineer in de maritieme, offshore of energiesector

Als software engineer heb je een onmisbare rol binnen de maritieme, offshore of energy branches. Dit zijn zeer technische sectoren die staan te springen om slimme koppen als jij. Een software engineer ontwerpt, ontwikkelt en implementeert – je raadt het al – softwareoplossingen. Voorbeelden van dit soort oplossingen zijn: navigatiesoftware voor schepen, besturingssystemen voor offshore-installaties en energiebeheersystemen. Met jouw slimme oplossingen draag jij een steentje bij aan de industriële automatisering. 
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Start je zoektocht dan bij Navingo Career! Op onze vacaturebank vind je allerlei vacatures ‘software engineer’ in één overzicht. Staat er op dit moment geen geschikte vacature tussen? Meld je dan aan voor onze job alert!

Vind dé geschikte (junior) software engineer vacature

Ben je opgeleid als software engineer en wil je werken in de maritieme, offshore of energiesector? Goed nieuws: Navingo Career helpt je met zoeken. Wij bundelen alle vacatures van diverse bedrijven op één plek. Daardoor kun jij goed vergelijken en kun je een weloverwogen keuze maken. Je kunt door middel van de filters je weg banen naar dé geschikte (junior) software engineer vacature. Voer bijvoorbeeld jouw opleidingsniveau, carrièrefase, locatie en gewenste dienstverband in. Vervolgens komen de meest geschikte vacatures naar voren. Heb je vragen? Stel ze gerust, wij staan voor je klaar.

Voorbeelden van software engineer banen

Software engineering is een breed en veelzijdig vakgebied. Je kunt als software engineer dan ook veel kanten op. Ligt jouw hart bij de maritieme, offshore of energiesector? Dan kun je bijvoorbeeld aan de slag als: 

  • Embedded software engineer
  • PLC software engineer 
  • Lead software engineer
  • Automatisering engineer 
  • Software Architect
  • Data-analist

Vacatures embedded software engineer

Specifiek op zoek naar een vacature voor embedded software engineer? Houd dan Navingo Career goed in de gaten, zodat je jouw droombaan niet mist. Als embedded software engineer ontwikkel en programmeer je softwaresystemen die zijn ingebed in apparaten of machines. Denk bijvoorbeeld aan consumentenelektronica, medische apparatuur en automotive embedded systemen. Je gaat als embedded software engineer onder andere aan de slag met het ontwikkelen van stuurprogramma’s voor verschillende hardwarecomponenten, het ontwerpen van gebruikersinterfaces en het testen van de software. Lijkt dit je wat? Houd onze vacaturebank in de gaten voor actuele vacatures ‘embedded software engineer’.

Vacatures lead software engineer

Ben jij een software engineer met heel wat jaar ervaring en heb je de ambitie om leiding te geven? Dan is de rol van lead software engineer jou op het lijf geschreven. Als lead software engineer leid je een team en deel je jouw ijzersterke technische kennis met hen. Samen met jouw team werk je aan complexe technische projecten. Jij neemt de leiding en ben verantwoordelijk om de projecten tot een succes te maken. Iets voor jou? Blijf ons dan volgen voor actuele vacatures ‘lead software engineer’ binnen de maritieme, offshore en energiesector.

Vacatures PLC software engineer

Als PLC software engineer maak je softwareoplossingen voor geautomatiseerde systemen. Je zorgt voor de betrouwbaarheid, veiligheid en efficiëntie van de processen aan boord van schepen, offshore-installaties of energiecentrales. Je bent op de hoogte van alle strenge regelgeving en zorgt voor een veilige en efficiënte werking van de systemen. Op zoek naar vacatures ‘PLC software engineer’? Dan is Navingo Career hét vacatureplatform voor jou.

Solliciteer direct!

Een ideale vacature gezien? Solliciteer dan vandaag nog via Navingo Career. Wij laten je kennismaken met allerlei bedrijven uit de maritieme, offshore of energiesector. Via onze handige vacaturebank vind je razendsnel de perfecte vacatures als software engineer. Solliciteer direct of neem contact met ons op als je vragen hebt.