Vacatures Werktuigbouwkunde

Bij Navingo Career vind je actuele vacatures in de werktuigbouwkunde van toonaangevende bedrijven in de maritieme, offshore of energiesector. Via ons platform vind je dé baan die bij jou past. Je vindt op deze pagina een overzicht van de vacatures van hoog aangeschreven bedrijven. Klik op een vacature, bekijk de informatie en solliciteer direct via onze website. Heb je vragen? We helpen je graag verder!

Overzicht

List of highlighted news articles

> Alle vacatures

Werken in de elektrotechniek in de maritieme, offshore of energiesector?

Werktuigbouwkunde speelt een cruciale rol in de maritieme, offshore en energiesector. Deze disciplines vereisen geavanceerde technische oplossingen om te voldoen aan allerlei complexe uitdagingen. Jij als werktuigbouwkundige bent daarbij onmisbaar. Er zijn volop baankansen in de branche, maar waar begin je met zoeken? Navingo Career helpt je graag op weg. Bij ons vind je alle vacatures binnen de werktuigbouwkunde in één overzicht. Of je nu kiest voor een baan aan land of op het water, in de olie- en gasindustrie of op het gebied van duurzame energie: er is altijd een vacature die bij je past. Staat jouw perfecte baan er nog niet tussen? Meld je dan aan voor onze job alert!

Vind de beste werktuigbouwkunde banen

Ben je werktuigbouwkundige? Dan weet je als geen ander dat de banen in dit vakgebied voor het oprapen liggen. Ook in de maritieme, offshore en energiesector is men dolblij met jouw talent. Maar hoe en waar vind je nu die ene ideale werktuigbouwkunde vacature? Het antwoord: hier! Op de website van Navingo Career kun je eenvoudig zoeken door je voorkeuren, opleidingsniveau en locatie in te voeren. Op basis van jouw wensen en en kwaliteiten zoeken we geschikte werktuigbouwkunde banen voor je. Elke vacature is voorzien van uitgebreide informatie over het bedrijf, de functie- en arbeidsvoorwaarden. Zo kun jij de afweging maken of de baan bij je past.

Werktuigbouwkunde vacatures binnen alle opleidingsniveaus

In de werktuigbouwkunde zijn vacatures beschikbaar op verschillende opleidingsniveaus, van mbo en hbo tot wo. Voor sommige vacatures voor werktuigbouwkundigen is een mbo-diploma voldoende, bijvoorbeeld wanneer je aan de slag wilt als onderhoudsmonteur of technisch tekenaar. Voor andere functies wordt een hbo- of wo-diploma gevraagd, bijvoorbeeld voor de vacature engineer werktuigbouwkunde. Dit zijn vacatures die je vindt op onze website: 

  • Vacatures werktuigbouwkunde mbo 4
  • Vacatures werktuigbouwkunde hbo
  • Vacatures werktuigbouwkunde wo (bachelor) 
  • Vacatures werktuigbouwkunde wo (master) 

Heb je geen passende vooropleiding? Dat is geen probleem. Voor sommige banen binnen de werktuigbouwkunde is geen opleiding nodig. Zie je een functie die je interessant lijkt? Neem contact met ons op!

Voorbeelden van banen in de werktuigbouwkunde

Technische talenten, ook binnen de maritieme, offshore en energiebranche, zijn ontzettend gewild. Ben jij benieuwd naar mogelijke banen in de werktuigbouwkunde binnen deze sector? Hieronder vind je een greep uit de verschillende werktuigbouwkundige banen die je vindt bij onder andere energiebedrijven, engineering- en adviesbureaus, scheepswerven en meer: 

  • Project manager workboats
  • Technical superintendent mobilisations
  • 3e werktuigkundige offshore
  • System engineer
  • Maritiem officier

Solliciteer direct!

Zoek je vacatures als werktuigbouwkundige? Navingo Career is het antwoord! Met ons grote netwerk van bedrijven en onze uitgebreide zoekmachine vind je snel en eenvoudig de werktuigkundige baan die bij jou past. Dus waar wacht je nog op? Vind jouw perfecte baan en solliciteer direct op een van onze vacatures. Wie weet ben jij dan binnenkort aan het werk als werktuigbouwkundige in de maritieme, offshore of energy branche.