#06 – Gewoon beginnen met lopen

In deze aflevering praten Coco en Floor met Sten Swanenberg, hij is oprichter en bedenker van Dutch Wave Power. Hij heeft een buis ontwikkeld die energie kan opwekken in de golven. Hij vertelt over zijn test weken bij MARIN en het is spannend want dit jaar wordt het getest in de Noordzee! Ja en hoe kom je op zo’n idee en vooral hoe maak je dat realiteit? Hij geeft waardevol advies en tips aan studenten die met een idee rondlopen en niet zo goed weten om dat te realiseren. Floor is voor het eerst weer naar een concert geweest en ze zit volop in de drukte om haar jaar af te sluiten voor de vakantie. Coco is jaloers op het uitje van Floor, vertelt over het inhoudelijk programma van Offshore Energy en het Navingo Career Event 26 en 27 oktober in RAI Amsterdam, ze verheugt zich op de vakantie en ze doet nog een oproep voor een student die opzoek is naar een internship. Verder wordt er weer een vacature besproken uiteraard, dit keer van Port of Antwerp, VTS operator.

Sten Swanenberg

Sten heeft Innovatie Management in Industrieel Ontwerpen gestudeerd. Tijdens zijn studie stond duurzame energie al centraal: zonnewagens bouwen en afstuderen op de introductie van alternatieve brandstoffen in NL. Daarna volgden vele functies in de duurzame energie en heeft Sten startups gecoached. Sten is eigenaar van een eigen windmolen (samen met vele anderen) waarvan hij zijn groene stroom krijgt.

Binnen Dutch Wave Power is Sten verantwoordelijk voor de operationele zaken, communicatie en relaties. En is gespecialiseerd in sensoren, software en data zodat alle informatie die nodig is beschikbaar is, begrepen wordt en omgezet in verbeteringen en optimalisaties. Bovendien heeft Sten uitgebreide kennis van golf- dynamica en de zeecondities.

Wil je meer informatie, zoek je een mooi afstudeerproject of heb je een briljante bijdrage voor Sten? Ga dan naar www.dutchwavepower.com

Check de Vacatures hier!

List of highlighted news articles

Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon wat kwijt?