Energie vacatures

We zitten er midden in: de energietransitie. Daarom is dit hét moment om jouw kennis en ervaring op het gebied van duurzaamheid te delen. Bij Navingo Career vind je een volledig overzicht met energie vacatures in de maritieme en offshore sector. Of je nu ingenieur, technicus, energie consultant of projectmanager bent: jij kunt een bijdrage leveren aan duurzame energieprojecten en innovatieve technologieën. Ben je klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Ontdek in één oogopslag alle energie vacatures van diverse bedrijven. 

Overzicht

List of highlighted news articles

> Alle vacatures

Vind passende vacatures in de energiesector

Wil jij een bijdrage leveren aan de wereldwijde energietransitie? Houd Navingo Career dan regelmatig in de gaten voor passende vacatures in de energiesector. De maritieme, offshore en energiesector staan te springen om technische mensen zoals jij. Als professional kun jij meewerken aan duurzame energieprojecten en innovatieve oplossingen. Help jij mee om de uitdagingen van vandaag en morgen te tackelen? Bekijk de actuele energie vacatures op onze website. Kun je nu geen passende vacature vinden? Meld je dan aan voor onze job alert!

Wat voor soort vacature in duurzame energie zoek je?

Op de website van Navingo Career vind je altijd vacatures in de energiesector. Wij verzamelen de energie vacatures van de meest toonaangevende bedrijven binnen de maritieme, offshore en energiesector. Een aantal voorbeelden van vacatures die je doorgaans vindt op onze website:

 • vacature energieadviseur
 • vacature project manager 
 • vacature risk engineer
 • vacature administratief medewerker
 • en nog veel meer…

Werken in de energie- en duurzaamheidsbranche

De energie-industrie is continu in beweging. En zo’n dynamische omgeving zorgt voor uitdagend en afwisselend werk. Wil jij werken in de energie- en duurzaamheidsbranche? En wil je samen met jouw toekomstige collega’s toewerken naar een schonere planeet? Via Navingo Career vind jij de baan waarmee je impact maakt. Of je hart nu ligt bij offshore windturbines, geavanceerde zonne-energiesystemen of hernieuwbare energiebronnen als biobrandstof of waterstof. Jij maakt het verschil.

Welke duurzame energie banen bestaan er?

De opkomst van duurzame energie leidt logischerwijs ook tot een groeiende vraag naar professionals. En daar ben jij er één van. Op dit moment bestaan er talloze soorten duurzame energie banen. En dat aantal zal in de komende jaren alleen nog maar groeien. Een greep uit de duurzame energie banen van nu: 

 • zonne-energie technicus
 • windturbine technicus
 • hydroloog
 • geothermische ingenieur
 • biogas specialist
 • duurzaamheidsadviseur
 • waterstof technicus

Solliciteer en werk mee aan een duurzamere toekomst

Klaar om jouw carrière boost te geven? Geef je zoektocht een kickstart bij Navingo Career. Of je nu zoekt naar een energie consultant vacature, een engineering vacature of een project management vacature. Klik op jouw ideale vacature, laat je informeren en klik op de solliciteren-knop. Succes!