Vacatures Offshore

Bij Navingo Career vind je dagelijks nieuwe offshore vacatures van bedrijven in de maritieme, offshore en energie sector. Bekijk functies zoals: project engineer, roughneck, project manager, surveyor, monteur, crewing manager, E&I operator, electrical engineer, crane operator of tender engineer. Ben je klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Ontdek in één oogopslag alle offshore vacatures van diverse bedrijven.

Overzicht

List of highlighted news articles

> Alle vacatures

Vind passende offshore jobs bij Navingo Career

Is de offshore sector helemaal jouw ding? Houd de vacaturebank van Navingo Career dan regelmatig in de gaten. Je vindt hier allerlei offshore vacatures van toonaangevende bedrijven in één overzicht. Op die manier kun je gemakkelijk banen vergelijken en direct solliciteren. Of je nu een doorgewinterde professional bent of juist wilt beginnen zonder diploma: bij Navingo Career ontdek je offshore jobs die bij jou passen. Kun je nu geen passende vacature vinden? Meld je dan aan voor onze job alert!

Werken in de offshore industrie?

Werken in de offshore industrie betekent dat je vaak werkt op afgelegen locaties, ver weg van het vasteland. Denk aan werken op een booreiland (olie en gas) of op een windmolenpark op de Noordzee. Een offshore baan vraagt om een flexibele werkinstelling en een flinke dosis lef. Je moet kunnen omgaan met uitdagende omstandigheden, zoals slecht weer en een ruwe zee. Daarnaast kan het voorkomen dat je voor een langere periode op de offshore locatie verblijft. Wil je werken in de offshore sector? Dan is het belangrijk dat je flexibel, stressbestendig en een teamplayer bent. Je hebt technische vaardigheden, doorzettingsvermogen en je bent je bewust van veiligheidsrisico’s. Ook goed om te weten: voor veel offshore vacatures is geen diploma of werkervaring nodig. Dus, heb je geen (relevante) vooropleiding? Twijfel dan niet om te solliciteren! Jouw bijdrage aan de offshore industrie is meer dan welkom. 

Voorbeelden van vacatures bij offshore bedrijven

Wil je gaan werken in de offshore industrie? Dan ligt de wereld aan je voeten. Maar wat zijn nu voorbeelden van offshore beroepen? Op onze website vind je doorgaans vacatures zoals: 

  • Project engineer
  • Onderhoudsmonteur
  • E&I operator 
  • Electrical engineer
  • General roustabout

Offshore werk zonder diploma

Wist je dat je in veel gevallen in de offshore industrie kunt werken zonder diploma? De offshore industrie biedt namelijk veel instapmogelijkheden voor onervaren offshore medewerkers, die bereid zijn om onderaan de ladder te beginnen. Zij doen kennis en vaardigheden op door een training of cursus te volgen. Bovendien leren ze on-the-job. Zoek je offshore werk zonder diploma? Filter je zoekopdracht dan op ‘Geen opleiding’ en bekijk of er op dit moment een offshore baan beschikbaar is. 

Solliciteer direct via Navingo Career

Klaar voor een nieuwe offshore baan? Geef je zoektocht een kickstart bij Navingo Career: dé vacaturebank voor de maritieme, offshore en energie sector. Klik op jouw ideale vacature, laat je informeren en klik op de solliciteren-knop. Succes met het vinden van jouw nieuwe baan!