SGS Nederland

SGS is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Wij staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. SGS onderhoudt wereldwijd een netwerk van ca. 2600 kantoren en laboratoria met meer dan 89.000 werknemers. SGS wereldwijd staat 100% voor passie, trots en innovatie.

In welk deel van de wereld en in welke bedrijfstak u ook actief bent, u kunt altijd vertrouwen op onze experts die oplossingen leveren om operaties sneller, eenvoudiger en efficiënter te maken.

We werken met u samen en verlenen onafhankelijke diensten die helpen risico’s te verminderen, processen te verbeteren en op een duurzamere manier te werken.

Ons bedrijfsprofiel

SGS is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Wij staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. SGS onderhoudt wereldwijd een netwerk van ca. 2600 kantoren en laboratoria met meer dan 89.000 werknemers.

View on Youtube.

Onze kerndiensten kunnen in vier categorieën worden onderscheiden:

  • Inspectie: ons uitgebreid aanbod aan inspectie- en controleactiviteiten, zoals het controleren van de toestand en het gewicht van verhandelde goederen bij de overslag, helpt u bij de controle van kwaliteit en kwantiteit en bij het voldoen aan alle wettelijke eisen en voorschriften in de verschillende regio’s en markten.
  • Analyse: ons wereldwijde netwerk van testfaciliteiten met deskundige en ervaren medewerkers stelt u in staat risico’s te reduceren; time-to-market te versnellen; kwaliteit, veiligheid en prestaties van producten te garanderen; en te werken volgens alle wettelijke normen.
  • Certificering: we zorgen dat u met een SGS-certificaat kunt aantonen dat producten, processen, systemen of diensten in overeenstemming zijn met nationale, internationale of klantspecifieke normen.
  • Controle: wij zorgen dat producten en diensten voldoen aan internationale normen en lokale regels en voorschriften. SGS heeft vestigingen over de gehele wereld en heeft ervaring en expertise in praktisch alle bedrijfstakken en in alle stappen van de waardenketen, van grondstoffen tot eindconsumptie.

Van een bedrijf gericht op controle van granen, veevoerders en droge bulkgoederen in het begin van de 20ste eeuw, is SGS, mede door strategische locaties vlakbij de havens van Rotterdam, Amsterdam, Delfzijl en Vlissingen, uitgegroeid tot de meest toonaangevende organisatie op  het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering.

Wil je meer weten? Neem contact op met een van onze recruiters via 088-214 3012!

“SGS, when you need to be sure”

Facts about
  • Aantal medewerkers: 2000
  • Sector: Chemie, Dienstverlening, Havens, Olie & Gas
  • Gewenst opleidingsniveau: Mbo, Hbo
  • Carrièrefase: Student, Starter (< 3 jaar)
  • Gewenste opleiding: Maritiem, Technisch, Nautisch
  • Openstaande functies: Ladinginspecteur/cargo surveyor, NDO-medewerker, Chemisch analist