#10 – Fitnessgekte op Helideck

In deze 10e aflevering is Dagmar Eisses te gast bij Navingo in de studio! Coco en Floor hoeven niemand te bellen maar hebben Dagmar gewoon gezellig aan tafel. Deze slimme dame van 29 heeft een hele vette baan! Na haar studie lucht en ruimtevaarttechniek en master in offshore and dredging engineering aan de TU in Delft is ze inmiddels Offshore Production Supervisor op een gasplatform boven Ameland van Shell (of NAM, kan allebei). Ze heeft daar de leiding over de dagelijkse gang van zaken en de 24 mannen aan boord. En as we speak wordt het platform klaargemaakt om geëlektrificeerd te worden. Het platform heeft zelf veel energie nodig voor de productie en het leven aan boord en gaat dus nu van fossiele brandstof (lees hele grote bizar herrie makende generatoren o.a.) over naar stroom via een elektrische kabel (die net van Ameland naar het platform op zee is getrokken). Dagmar vertelt onder andere wat ze allemaal doet en kan en dat is indrukwekkend. Ze vertelt hoe mooi ze het vindt om offshore te werken en dat er een heuse fitnessgekte is bij haar op het platform, op het helideck! En waarom je het verschil kunt maken in de energietransitie als je voor de de olie en gas sector kiest. 

Verder komen er een aantal programma onderdelen van het Navingo Career Event en Offshore Energy Exhibition & Conference op 26 & 27 oktober in Amsterdam RAI aan bod. Check alle informatie rondom het Navingo Career Event

De vacature van deze aflevering is Project Manager Offshore Wind bij Van Oord. Een uitdagende baan bij en topwerkgever waar je wel wat voor in huis moet hebben. Bekijk de vacature onderaan deze pagina.

Veel luisterplezier! 

Dagmar Eisses

Na op de TU Delft een Bachelor lucht- en ruimtevaarttechniek en een Master in Offshore & Dredging Engineering behaald te hebben. Ging Dagmar aan de slag bij verschillende werkgevers. Inmiddels werkt zij bij Shell als Offshore Production Supervisor.

Dagmar is iemand die gedijt bij het werken in teams en uitblinkt wanneer zij wordt uitgedaagd. Zij heeft een sterke focus op positieve en productieve werkrelaties. Dagmar heeft inmiddels al meer dan 4 jaar ervaring in putten en productieactiviteiten met een met een uitstekende staat van dienst op het gebied van veiligheid. “Ik ben altijd op zoek om bekende grenzen op te zoeken en uit te dagen!”

Check de Vacatures hier!

List of highlighted news articles

Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon wat kwijt?