A2B-online

A2B-online Ship Management

A2B-online biedt als logistiek dienstverlener een professionele en flexibele trailer- en containerservice aan. We hebben een trailer service voor volle- en deelladingen. Onze container service omvat zowel ade/kade verschepingen als een door/door service. Transport en verschepingen tussen het Continent en de UK zijn onze specialiteit. Jaarlijks verzorgen we voor onze klanten meer dan 300.000 zendingen.

Onze ervaren medewerkers bieden onze klanten op dagelijkse basis een stabiele en efficiënte service. We opereren vanuit meerdere locaties: onze trailer activiteiten organiseren we vanuit het hoofdkantoor in Hazerswoude-Dorp; onze container activiteiten vanuit Moerdijk waar ook onze eigen rederij is gehuisvest. Daarnaast acteren we ook vanuit onze Engelse kantoren Ipswich en Mold en vanuit het Poolse Wroclaw.

Facts & Figures

A2B-online is opgericht in 2006, heeft ruim 400 medewerkers en heeft een jaaromzet van Euro 140 mln. De eigen vloot heeft meer dan 508 curtain-sided trailers, 2400 45ft pallet wide containers, 7 schepen en 200 trekkende eenheden verdeeld over het Continent en het Verenigd Koninkrijk.

Algemeen/general: [email protected]
Ship Management: [email protected]
Crewing matters: [email protected]
Marine matters: [email protected]
Contact https://a2b-online.com/contact/