Fircroft organiseert haar tweede jaarlijkse benefiet golfevenement

FircroftFoto2

Om cliënten op de Nederlandse arbeidsmarkt beter van dienst te kunnen zijn heeft werving- en selectiebureau Fircroft uit Rijswijk recentelijk de VCU certificering behaald. VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties. Tezamen met het VCU-certificaat en het NEN4400 keurmerk voldoet Fircroft nu aan de Nederlandse eisen die gesteld zijn aan de inzet van personeel in de olie- en gasindustrie.

Vanuit de visie van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen organiseert Fircroft binnenkort haar tweede jaarlijkse benefiet golfevenement: de Fircroft KWF Invitational. De opbrengst hiervan komt geheel ten goede aan KWF Kankerbestrijding. Het event vindt plaats op vrijdag 13 september op Sluispolder Golf Club in Alkmaar.

De belangstelling voor deelname aan dit event is overweldigend en men verwacht een grote opkomst. Er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en de deelname bedraagt € 100,- voor een volledig verzorgde golfdag. Bij het afsluitend diner vindt er een veiling plaats, waarbij mooie prijzen beschikbaar zijn gesteld door o.a. Callaway, Pin High Travel en Grand Winston Hotel. Maar er zijn nog tal van mogelijkheden voor sponsoring van de verschillende andere onderdelen van het toernooi. Neem voor meer informatie contact op met Fircroft via [email protected] of bel 070-34 00 450.