Maritime Industry half mei in Evenementenhal Gorinchem

De beursorganisatie van Maritime Industry maakt zich klaar voor de komende editie op 17, 18 en 19 mei 2022 in Evenementenhal Gorinchem. Daarbij breidt Maritime Industry ook uit door voor het eerst gebruik te maken van Next Level, de nieuwe bovenverdieping van Evenementenhal Gorinchem.

“Het geduld van onze exposanten, partners, bezoekers en onszelf is behoorlijk op de proef gesteld. De laatste editie van Maritime Industry dateert alweer uit 2019. Vanwege welbekende redenen moesten we de beurs meerdere keren verplaatsen, maar gelukkig ligt deze periode nu achter ons. Het is de hoogste tijd om weer samen te komen, elkaar fysiek te ontmoeten en vooruit te kijken. We proeven in de gesprekken met de sector dat de behoefte om elkaar weer live op de vakbeurs te zien groter dan ooit is. Maritime Industry was al jarenlang vaste prik in mei voor de sector. We zijn blij dat we die traditie weer kunnen gaan oppakken en een podium kunnen geven aan de nieuwste innovaties. De maritieme sector heeft allesbehalve stilgezeten”, zegt Malou Weststrate namens Maritime Industry.

Het thema van deze zestiende editie is transformatie in de binnenvaart, het roer gaat om. Door de uitbreiding naar Next Level biedt Maritime Industry nog meer ruimte aan de toekomst van de binnenvaart met exposanten op het gebied van autonoom varen, alternatieve brandstoffen en elektrisch varen. In de grote congreszaal op Next Level wordt het kennistheater ingericht, waarbij iedere dag een thema centraal staat, te weten; ondernemen, zero emissie en digitalisering. In de congreszaal wordt gebruik gemaakt van het 12 meter brede presentatiescherm. Ook wordt op Next Level een centraal en nieuw foodcourt ingericht voor een hapje en een drankje.

“De nieuwe bovenverdieping van Evenementenhal Gorinchem is gerealiseerd, omdat een aantal vakbeurzen uit hun jasje zijn gegroeid. Daar is Maritime Industry er één van. De oorspronkelijke beursvloer raakte vroegtijdig volgeboekt, omdat we simpelweg niet meer ruimte konden bieden. Dat is nu verleden tijd. Next Level is één-op-één verbonden met de begane grond door twee centrale roltrappen en een brede vaste trap”, aldus Weststrate.
Maritime Industry is op dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 mei 2022 te bezoeken van 13.00 tot 21.00 uur in Evenementenhal Gorinchem.

www.maritime-industry.nl