MSC Cruises wint Kids Cruise Award

MSCPreziosa

Met een score van maar liefst 9,2 heeft MSC Cruises de Kids Cruise Award in de wacht gesleept. Online cruiseverkoper Captain Cruise vroeg haar klanten de verschillende rederijen te beoordelen en op het gebied van reizen met kinderen liet MSC Cruises de concurrentie ver achter zich. De mediterrane rederij werd geroemd om de professionele begeleiding, het brede activiteitenaanbod en de aparte kindermenukaart met lekkere én gezonde gerechten. Ook over de Teencard, een prepaid creditcard voor de oudere kinderen, zijn de ondervraagden enthousiast. En dan is er nog het prijskaartje: bij MSC Cruises reizen kinderen tot 18 jaar helemaal gratis.

Stukje erkenning
Managing Director van MSC Cruises, Erik Schuffel, beschouwt de Kids Cruise Award als een stukje erkenning: “Binnen onze rederij houdt een groot aantal mensen zich bezig met de kinderprogrammering en het ontwikkelen van nieuwe activiteiten en producten voor kids. Er zijn steeds meer kinderen aan boord en die willen we natuurlijk zo veel mogelijk laten genieten. Danslessen in MTV stijl, sporttoernooien, DJ’s – we treken alle registers open! Natuurlijk vergeten we ook de ouders niet. Als tegenhanger van de kinderprogramma’s is er de Yacht Club. In dit besloten deel van het schip draait het om luxe, rust en ontspanning. Zo zorgen we ervoor dat iedereen aan boord geniet, van jong tot oud en van feestbeest tot rustzoeker. Deze Award is de kers op de taart!”

Over MSC Cruises
MSC Cruises opereert wereldwijd en is marktleider in de méditerranée, Zuid-Afrika en Brazilië. Het gehele jaar vaart MSC Cruises over de Middellandse Zee en Caribbean en seizoensgebonden in Noord-Europa, de Atlantische Oceaan, de Franse Antillen, Zuid-Amerika, Zuid-Afrika, de Canarische Eilanden en de Verenigde Arabische Emiraten. De moderne vloot van MSC Cruises bestaat uit twaalf schepen: de Fantasia klasse MSC Preziosa, MSC Divina, MSC Splendida en MSC Fantasia; de Musica klasse MSC Magnifica, MSC Poesia, MSC Orchestra, MSC Musica en uit de Lirica klasse MSC Sinfonia, MSC Armonia, MSC Opera en MSC Lirica. MSC Cruises is de enige rederij ter wereld in het bezit van de 7 Golden Pearls-award, uitgereikt door Bureau Veritas voor het hoge niveau van management en milieubescherming. Ook is de rederij in het bezit van de ISO9001 en ISO22000 certificering voor de voedselkwaliteit en -veiligheid, zowel aan wal als aan boord. MSC Cruises is er van overtuigd dat wereldwijd leiderschap een belangrijke verantwoordelijkheid met zich mee brengt ten opzichte van de menselijke en fysieke omgeving waarin zij zich bevindt. Sinds 2009 heeft MSC Cruises daarom een partnership met UNICEF om gezamenlijk bij te dragen aan projecten voor kwaliteitsonderwijs in Brazilië, waarbij tot op de dag van vandaag al meer dan 3 miljoen Euro is opgehaald. De partnership is in 2014 vernieuwd, waarbij de focus ligt op het ondersteunen van UNICEF bij het aanpakken van hongersnood en ondervoeding bij kinderen in ontwikkelingslanden.

Meer… MSC Cruises