27 maart 2014 Carrières aan Zee

Op 27 maart 2014 vindt in Den Helder van 10.00 tot 21.00 uur ‘Carrières aan Zee’ plaats, hèt voorlichtings-evenement voor scholieren (VMBO, Havo/VWO, MBO, HBO) op het gebied van offshore/energie en maritieme techniek.

Carrières aan Zee laat zien welke beroepsrichtingen er zijn, wat voor soort banen en welke opleidingen je daarvoor kunt volgen.
De locatie is Willemsoord 66 in Den Helder en dit evenement wordt georganiseerd door MCN en Skills Netherlands samen met alle MCN deelnemers en uiteraard is iedereen van harte welkom om zichzelf hier te presenteren.
Ons doel is om jong en oud (scholieren, studenten, ouders en andere geïnteresseerden) kennis te laten maken met wat er allemaal voor mooie kansen in de regio Noord Holland Noord op het genoemde gebied te vinden zijn.
Het uitgangspunt daarbij is om bestaande initiatieven en nieuwe te bundelen en zo een informatief en educatief evenement neer te zetten.
Daartoe presenteren bedrijven en instituten zichzelf en uiteraard ook de scholen en opleidingen die de basis vormen voor de banen en carrières in deze sector in de regio www.carrieresaanzee.nl 

De doelgroep is leerlingen van het VO, VMBO, MBO (klassikaal), individuele HBO leerlingen en ouders.
Standhouders: Opleidingen, Ondernemers, Onderzoek, Overheid.