MARIN

Slimme, schone en veilige schepen

MARIN doet als onafhankelijk kennisinstituut onderzoek voor de maritieme en offshore industrie en overheid. We helpen oplossingen te vinden van ontwerp tot operatie voor de maritieme sector. Dat doen we samen met een uitgebreid innovatie- en researchnetwerk. We maken gebruik van de nieuwste reken- en testfaciliteiten, waregroottemetingen en simulatoren. Met onze specialisten verleggen we grenzen om schepen slimmer, schoner en veiliger te maken en bij te dragen aan een duurzaam gebruik van de zee.

WERKEN EN GROEIEN BIJ MARIN

Bij MARIN werk je zeer zelfstandig. We maken graag ruimte voor jouw initiatief en willen dat je bijdraagt aan de ontwikkeling en toepassing van onze kennis. Je volgt bij MARIN de vernieuwingen in ons vak op de voet en vaak creëren we die zelf. We zijn altijd in beweging en vragen dat ook van jou. Aandacht voor jou en jouw ontwikkeling vinden wij daarom ook vanzelfsprekend. Je speelt een belangrijke rol in het contact met onze klanten en binnen andere belangrijke netwerken. Met jouw ambities, kennis en kunde bepaal jij ons succes in de markt. Jouw persoonlijke bijdrage ligt vast in onze gesprekkencyclus. Via opleidingen en cursussen helpen we je groeien.

View on Vimeo.

CULTUUR

MARIN kent een open en informele cultuur. Verantwoordelijkheden leggen we diep in onze organisatie. Zo stimuleren we initiatief en ontplooiing. Samenwerken en kennis delen, vinden we cruciaal in onze kennisintensieve organisatie.

CARRIÈREMOGELIJKHEDEN

MARIN heeft functies op het gebied van projectmanagement, scheepsbouwkunde, hydrodynamica, meettechniek en project-, software- en instrumentatie-engineering. Wil je werken in teamverband aan innovatieve projecten, heb je een technische of maritieme achtergrond en zoek je een internationaal opererende organisatie? Kijk dan voor een actueel aanbod van onze vacatures op www.werkenbijmarin.nl. Of neem contact op met de afdeling HR om jouw mogelijkheden te bespreken of je vragen te stellen.

We delen graag onze hydrodynamische en nautische kennis. Dit doen we voor het grote publiek met onze open dagen, voor studenten met de jaarlijkse ontwerp- en zeilwedstrijd en voor Technasia-leerlingen die bij MARIN hun eigen windmolens testen.

STAGE EN AFSTUDEREN BIJ MARIN

Jaarlijks geeft MARIN diverse studenten van MBO-, HBO- en academische opleidingen de kans om werkervaring op te doen, en/of hun afstudeerproject uit te voeren. Zij krijgen intensieve begeleiding van onze deskundige specialisten. Wil je stage lopen of afstuderen in een uitdagende omgeving? Klik dan hier.

VOOR VRAGEN OF SOLLICITATIES:

MARIN, t.a.v. afdeling P&O
Haagsteeg 2
6708 PM Wageningen
T 0317 493 223
E [email protected]
I www.marin.nl

“Better Ships, Blue Oceans!”

MULTIPHASE WAVE LAB

Het Multiphase Wave Lab (MWL) is een unieke testfaciliteit waar we onderzoek doen naar het transport van cryogene ladingen over zee, zoals vloeibaar gemaakte aardgas (LNG) of vloeibare waterstof (LH2). Zo kunnen we golfimpacts van LNG en LH2 goed voorspellen.